Kifayett Kızlar 10+2 yiz ve günde bir adet limon ve hafif tuzlayıp yiyorum ve engel olamıyorum normalde de severdim ama bu sefer daha bir düşkün oldum bu kadar yemekten bir şey olur mu bilmiyorum ama ekşi delisi oldum 🙄
Melikeakarsu Kifayett tuzu cok tüketme canım Türkiye’deki doktorları bilmem ama yurt dışındakiler pek önermiyor hamilelikte plesantanin asagaya inmesini sağlıyor zararli
121 Kifayett Merhaba bende 10+1’im her gün bir limonu portakal gibi soyup yiyorum. Karşımda izleyenler şok geçiriyor. 😂😂😂 Aşırı canım ekşi istiyor valla. 😂😂
Kifayett Yok çok tuz aram yok maksat tad olsun diye hafif tuz serpiyorum ve gerçekten portakal gibi bende yemeden duramıyorum 😅
Bilinmeyen99 Kifayett Annem bana hamileliği boyunca her gün 4-6 tane yemiş bişey olmamış 😁 Tuzlu değil ama
Kifayett Kızlar valla hepiniz ayrı haklısınız artık dilime bir iki damla damlatıp nefsi doyurucam gibi duruyor 🙄😅
limoncicegim2 Kifayett ye ekşiyi doğur Ayşe’yi ye tatlıyı doğur hakkıyı derler ama erkek olanlarda varmış demek ki ☺️