Hilal1907 Kizlar karnimin sag tarafinda 1 saattir gecmeyen kasilma ve sanci var korkmalimiyim ? Gaz sancisi gibi. Bebek de o tarafda toplandi kaldi.
Ebrubuse Hilal1907 su gelmesi yada nişan gelmesi ve düzenli ağrıların oluyosa git bnce doktoro yoksa skntı olmaz diye düşünüyom…
Hilal1907 Agrisiz sancisiz erken dogum hikayem var ondan biraz tirstim. Onda direk suyum gelmisti. 33 haftalik dogdu oglum.
Hilal1907 Ebrubuse yok oyle bisey olmadi 8 den 9 ceyrege kadar kipirdayamadim sancidan sonra gecti. Sonra birden 10 bucukta geldi 15 dk falan simdi yine gecti allak bullak oldum. Suan yok
Hilal1907 Meriiih aynen onda cok hareketliydim hic agrim olmamisti bulanti falan hicbir belirti yasamadim.
Meriiih Hilal1907 ben de hareketliyim egzersiz yapıyorum bir de mesela ondan hep diyorum acaba erken gelmesine falan sebep olur mu ki diye
Hilal1907 Meriiih yok erken gelmesinin sebebi idrar yolu enfeksiyonum vardi benim hamileligin basindan beri. Onun disinda bir sebebi yoktu. Oyle bir durumun yoksa egzersizle hareketle erken gelmez.