aygnaygn 17 haftalik oldum 3 4 gundur bacaklarm cok ağrıyor sizde de oldu mu acaba özellikle ust bacagm saatlerce kosmusum gibi ağrıyor dusuk riskim var acaba ondan mi diyorm korkuyrm da ama kanamam yok
Minikkuzular aygnaygn magnezyum kaynaklıdır bende 25 haftalık gebeyim çok kötü bacak agrım kalça agrım var magnezyum artu burda sağolsun arkadaşlar sade soda iyi gelir demişti oma basladim
Arzu-Anne aygnaygn benimde sağ üst bacağımın ağrısından duramıyorum elleyemiyorum sanki jiletle doğranmış gibi magnezyumda kullanıyorum ama hiçbir etkisi yok yürümekte zorlanıyorum artık 28+2 yiz kızımla analık zor dedikleri bu olsa gerek 😬
Asilsmommm Benim de bazen hiç İş yapmadığım halde çok ağrıyor mesela bugün acaba hava yağmurlu mu diye dedim😀
aygnaygn Minikkuzular ay bnde mi içsem acaba aynen benmde ust bacak ve kalcam agriyor ozellkle aksam saatleri baslior
aygnaygn Arzu-Anne dimi yaa analık ne zor hele ki bunları yaşayınca hep annemi dusunuyorm ne fedakarlık gerekiyormuş anne olmak için biri bitse baska sey başlıyor.e doğum sonrası sürecinde cabası