Trilece Canım merhaba Instagram dan @docdrmfk videolarını canlı yayınlarını dinlemeni incelemeni önerim, ayrıca sizin daha çok yeni bebek olmuyor demek için, rabbim doğru zamanda hayırlısıyla sagliklica nasip etsin inşallah 🙏💚
cookiemonsterr little-baby ben 4,5 yıldır evliyim ve birkere bile gebe kalamadım doktora gittiğimde nasıl kalamadın diye yüzüme bakan doktorlar bile oldu etrafımda evli olup şuan gebe olmayan en çok 2 kişi vardır ve herkes ne zaman bebek geliyor diye soruyor birde benim ve diğer insanların yaşadığı stresi ve üzüntüyü düşün canım İnan seni kırmak için söylemiyorum ama daha çok erken senin streslenmen için 🙏🏻Yapmadıysan Bir kadın doğum doktoruna görün belki bir problem vardır sende veya eşinde buna göre en azından boş yere deneyip durmaz doktor kontrolünde tedavini görürsün benden sana tavsiye 😊
little-baby cookiemonsterr teşekkür ederim önerin için eşimin ailesinden kanser genetik olarak gelen bir hastalık 4 ay önce de abisinin testis kanseri olduğunu öğrendiğimiz için ister istemez yeni de evli olsak tedirgin oluyoruz ama dediginiz gibi yeni evli olduğumuz için henüz hastaneye gitmenin de erken olduğunu düşünüyoruzz 😔☺️
mirayveannesiii little-baby daha çok erken canım benim stres zaten en baştaki problem, ben 1.5 sene sonra anne olduğumu duyduğumda deliye dönmüştüm, 7 ay az bir süre sabredin strese girmeyin Allah inşallah nasip eder🤗
Ozlem2206 little-baby canım daha durun bu psikolojiye girecek kadar daha çok yeni evlisiniz 🥺 kafaya taktıkça tersine gidiyor rahat olmak çok önemli bence inşallah hayırlı evlatlarınız olur bizde korunmaya rağmen 9.ayımda gebe kalmıştım kazara ve iyiki🥰 tamamen nasip 🤷🏻♀️
Poyrazin_annesi Bız cocuk yapacagımız zaman bı doktra gttk cocuk yapmayı planlıyoruz dedık bunun ıcın test fln bısey yaptrmamız gerekıyormu dedık bıze sadece folik asit verdı onu kullandk ilk denememızdede hamıle kaldm. İnsalah sızınde olur bır bebenız 🥰 daha erken 1 sene ugrasanlarda var hemen stres yapmayn
ftmnr_drgt little-baby Merhaba, cok stres yapmayın sizin için hayırlısını diliyorum inşallah gönlünüzden geçen güzel zamanda olucaktir 🙏doktorlarda deneme süresi 1 sene veriyor, bizde 2.5 yıllık evliyiz 2.yilimizda düşünüyorduk ve düşündüğümüz aynı ayda hamile kaldım minik mucizemize gerçekten mucize gibi şuan 27 haftalık kızıma hamileyim 🥰
ftmnr_drgt Damlatuurgut kesinlikle strese hiç girmemek en iyisi , arkadasimda 2 yilluk evli ikk 3 ay olnadi sonrasinda haberini aldilar, bizde 2.5 yıllık evliyiz düşüncemiz 2.yilimizdaydi ve dusundugumuz ayni ay icinde hamile kaldim suan 27 haftalifiz 🥰