Ntugba supurgelicadi 11 gun önce yaptım diler hanımdı doktorum çok memenindim her nekadar erken doğum olsada
Burcu59 supurgelicadi evet sezeryan benim daha oncede dogumum sezeryanla oldugu icin mecburi olacak. Cok tatlı bi doktor cok ilgileniyor sagolsun cok memnunum. İnsallah dogumumda boyle guzel gecer 😁
Ntugba Grapegirl vardı canım ben epidural olmadım çok sancim olduğu için bebek doğarken uyuttular beni değişik bir doğum oldu
Grapegirl Ntugba Allah bağışlasın canım darısı başımıza 🤗 sen bana tavsiye etmiştin diler hanımı muayene ücreti ve Doğum ücreti ne kadar orda
Ntugba Grapegirl allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin muayene 90 tl canım normal doğum 2100 sezeryan 2400 ama konuşunca indirim yapiyolar canım birde dua istiyorum bebegim yoğun bakımda erken doğduğu için dua et bize lütfen :(
Ntugba Grapegirl allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin muayene 90 tl canım normal doğum 2100 sezeryan 2400 ama konuşunca indirim yapiyolar canım birde dua istiyorum bebegim yoğun bakımda erken doğduğu için dua et bize lütfen :(
Burcu59 supurgelicadi evet canim yarin geliyor insallah spinal olacagim daha oncede spinal yapmistim ama heyecan cok tabiki sanki ilk dogum gibi 😁 Dua edin bana ciktiktan sonra yazacagim nasil gectigini insallah
supurgelicadi Burcu59 spinali bende dusunuyorum ilkim genel anestesiydi dogumdan sonra Cok agrim gaz sancim oldu,diler hanim oneriyormu spinali,allah yardimcin olsun cnm
Burcu59 supurgelicadi ben daha once 2 kez spinal oldugum icin spinal istiyorum dedim o da kabul etti. Zaten anesteziyle gorusuyorsunuz onlarda tahlillerinize göre uygunsa onaylıyorlar. Ben hic gaz sancısı cekmedim agrımda sadece ilk ayaga kalkarken oldu biraz sonra yine cok iyiydim. Hatta kizim 2 yasindaydi kardesi dogdugunda onu kucagimda tasimaya bile basldim hastanede. Oyuzdn yine spinal istiyorum. Ben tavsiye ederim valla. Cok rahat ve konforlu spinal
Burcu59 supurgelicadi gecen gun biyerde okudum dogrumu bilmiyorum ama epiduralde dokunma hissi oluyormus spinalde his tamemen yok diyordu. Benimde ayni sekilde hic hissetme olmadi zaten iceri girdim ben baslamadilar sanarken daha bebegi gosterdiler hemen ikisinde de öyle oldu. İnsallah sizinde cok kolay gecer böyle☺️