kubra-aysim26 Bfduam hayır bir gün kalmıştı adetime test yaptığımda testte çokta belirgindi hemen doktora gittik 😊
keremarasmomm BuseTolga merhaba yeni öğrendiğiniz zamanlar lekelenmeniz olmuş muydu acaba ben de şuan 81 ile öğrendim ama lekelenmem oluyor hala
BuseTolga keremarasmomm evet canım çarşamba günü öğrendim cumartesi günü lekelenmem oldu sadece sabah tuvalete ilk çıktığımda peçeteye silerken gördüm 4 gündür bu şekilde bugün doktor randevum var bu konuyu da soracağım seni de bilgilendiririm🥰
keremarasmomm BuseTolga Senden haber bekliyorum canım çok sevinirim beni bilgilendirirsen çok kafama takıyorum bu durumu çünkü inşallah güzel haberlerle gelirsin😊🙏❤️
BuseTolga keremarasmomm keremarasmomm canım merhaba görüştüm doktorumla yerleşme kanamasıdır dedi ama her ihtimale karşı 200 mg progestan ve 100 mg coraspin verdi. Senin de yerleşmedir canım içini ferah tut☺️
kubra-aysim26 dezgi evet zaten ben adetime bir gün kala öğrenmiştim bu durumda en son bir ay önce adet olmuş olduğum için 4 haftalık doktorum direk son adet tarihimin ilk gününü sormuştu