Taze-annee incikinannesi hamdolsun iyiyiz inşAllah hepimizin iyi geçer hamileliğimiz mutlu bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz 🥰
incikinannesi slnacar içinizi ferah tutun inşallah bişeyleri yoktur siz iki can taşıyorsunuz bize göre biraz daha zor sizinki Allah yardımcınız olsun
Mineccee Ben de 25+5 deyim bugün çok gerildi karnım bebeğimi de her zamankinden daha aşağıda hissettim korktum biraz inşallah bir şey olmaz şeker testini de geçen hafta yaptırdım bir şey çıkmadı çok şükür
incikinannesi Mineccee benimde hareketler düzensiz ama normal diye avutuyorum kendimi gerilmesi de rahim büyüyor diyedir kasılma olmadığı sürece sorun yok inşallah
Mickey1995 Mineccee sağlık ocağında yapılıyor mu şeker yüklemesi bende bu hafta yaptırmayı düşünüyorum ☺️
Mineccee Mickey1995 yok yapılmıyor sağlık ocağında hastanede yapılıyor aç gitmek gerekiyor bir de birer saat arayla 3 kere kan vereceksin
Ozlem2206 incikinannesi idrar yolu enfeksiyonundan dolayı regl ağrısı gibi ağrı oluyor kasıklarımda ve son 1 haftadırda en ufak bişeyde nefes nefese kalmaya başladım onun dışında herşey yolunda şükür
incikinannesi Ozlem2206 Enfeksiyondan kurtulmak çok zor hepimiz aynı durumdan müzdaribiz ya bugünlerimize de şükür 🌸
Ozlem2206 incikinannesi yok canım hiç bişey yapmadım ben bulantıdan dolayı suda içemiyorum malesef enfeksiyon azdı galiba o yüzden geçmiş ama vajinal emfeksiyonumda olabilir ikisi farklı şeyler çünkü kasık ağrım oluyo
Meskub incikinannesi 25haftalik hamileyim benimde ağrı geçiyor ve çok halsizim sadece uzanmak istiyorum
Glshhhh94 incikinannesi Bende bugun 25 haftalık oldum.Bazen ayakta çoj kalınca aynı karnım yırtılcakmış gibi hissediyorum süreklide aşağı vuruyor🙈
incikinannesi Glshhhh94 ay o bende de başladı ayakta durunca değil ama normal de bile yırtılıyor gibi derim🤭 büyüyor diye herhalde