Nesli29 H&M, Mango ve Zara uygulamalarında indirim yakalayınca hemen alıyorum, yoksa büyük paralar vermeyi mantıklı bulmuyorum. Onun dışında da Lcw aldım baya bir şeyi oldu. Doğduktan sonra ihtiyaca göre zamana bırakacağım kalanları.
Tughanalpinannesii_ Valla kıyafetleri e bebekten vs almadım hem de ilk bebeğim alim gücüm de vardı ama bence kısa süre giyeceği birşey sonuçta büyük neden çok para verelim ki. Genelde aynı zaten. oturduğum yere yakın bir mağaza var kendileri imal ediyorlar normalde siteleri var online satıyorlar trendyolda da varlar. Ama bazen dükkanı açıyorlar biz de yakaladikca gittik. Pamuklu hepsi de çok güzel bir sürü kiyafetini ordan aldık. e bebeğin yari fiyatına aynı kalitede
Tughanalpinannesii_ Valla kıyafetleri e bebekten vs almadım hem de ilk bebeğim alim gücüm de vardı ama bence kısa süre giyeceği birşey sonuçta büyük neden çok para verelim ki. Genelde aynı zaten. oturduğum yere yakın bir mağaza var kendileri imal ediyorlar normalde siteleri var online satıyorlar trendyolda da varlar. Ama bazen dükkanı açıyorlar biz de yakaladikca gittik. Pamuklu hepsi de çok güzel bir sürü kiyafetini ordan aldık. e bebeğin yari fiyatına aynı kalitede
Tughanalpinannesii_ Valla kıyafetleri e bebekten vs almadım hem de ilk bebeğim alim gücüm de vardı ama bence kısa süre giyeceği birşey sonuçta neden çok para verelim ki. Genelde aynı zaten. oturduğum yere yakın bir mağaza var kendileri imal ediyorlar normalde siteleri var online satıyorlar trendyolda da varlar. Ama bazen dükkanı açıyorlar biz de yakaladikca gittik. Pamuklu hepsi de çok güzel bir sürü kiyafetini ordan aldık. e bebeğin yari fiyatına aynı kalitede
Tughanalpinannesii_ Valla kıyafetleri e bebekten vs almadım hem de ilk bebeğim alim gücüm de vardı ama bence kısa süre giyeceği birşey sonuçta neden çok para verelim ki. Genelde aynı zaten. oturduğum yere yakın bir mağaza var kendileri imal ediyorlar normalde siteleri var online satıyorlar trendyolda da varlar. Ama bazen dükkanı açıyorlar biz de yakaladikca gittik. Pamuklu hepsi de çok güzel bir sürü kiyafetini ordan aldık. e bebeğin yari fiyatına aynı kalitede
Eliffefee Jan91 merhaba uygun fiyatlı olan derseniz Waikiki outlett derim oğluma 5₺ye 6-7 tane zıbın aldm gecen sene 12₺trıko hırka 14₺bornoz 10₺ ye tshrtler özellikle sezon sonlarndada çok ındrm oluyr
okwestt Jan91 bebekler o kadar hızlı büyüyor ki şuan da Zara vs yerlerden akıl mantık işi gelmiyor bana bi giydiğini 2. Ye zor giyiyor ben genelde LCWaikiki den mont vs şeylerini almayı düşünüyorum normal butiklerdenden,pazarlardan instgramda çok güzel sayfalar var hem uygun hem güvenilir oralardan aldım
Sekerfasulyesi Jan91 kitikate den aldım bnde hemen hemen herşeyini, dokusu çok güzel. Lcw de de organik seriler var onlar da çok güzel
NurcanNurcan Kik ve wolfurt tan alıyorum hem çok güzel hem de uygun fiyata alıyorum çünkü ben hayatımda hiç marka pahallı elbiseler almadım sevmiyorum
SecilM Ayliz26_ kıyafetleri kullandınız mı, bedenleri nasıl? E bebeğin bedenleri küçül diyorlar da. Ben de neredeyse herşeyi ordan almak istiyorum
Ayliz26_ SecilM daha önce yiğenime ordan almıştık hep çok memnun kaldık düz beyaz zıbınlar çok uygun fiyatlı yenidoğanlar icin aldığımız kıyafetide bi aya yakın giymişti çok kücük değildi
SecilM Mom54544 merhaba bedenleri nasıl? Tam bedenini mi aldınız yenidoğan çıtçıtlı ve alt üst takımlarda?
Mom54544 SecilM merhaba evet yenidoğan 0.3 aldım zibinlarda tam oldu 52.gune kadar giydi kızım 3.6 Lara geçtik dün daha rahat olmaya başladı büyümüş farketmeden kızım 😂patikli alt çok alma sade kuzum ben 3 tane almıştım giydiremedim öylece duruyo halen bacak boyu uzadığı için kasıyo rahat edemiyo onda alt üst takımları 0.3 ay giydirmedim hiç 40 gün hastane çıkışlarını giydirdim sonra 3.6 yada kalıbına göre 6 ay alt üstlere geçtik şu an
blueberyy00 Jan91 lcw,e bebek, civil,zara birde Instagramdan bir butikten almıştım çok hoşuma giden bir iki parçayı adını hatırlamıyorum