lavininannesii Mevaninannesiii bana da gelmiyoooo sevgili moderatörler @NaimeYilmaz @Cicilibicili @teletabi
Fasulyeninannesi1 lavininannesii Annesininbitanesi1 Bebiscann Semra12344 Mevaninannesiii FusunF Sevgili annelerimiz ekibe bildirdim en kisa zamanda ilgileneceklerdir🌸
FusunF Mevaninannesiii aynen mesela posta girmesem bana yazdığını gormicem bildirim yok çünkü 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
iki_tospik_annesii Fasulyeninannesi1 Bende 19 tane bildirim gözüküyor ama ben bildirim yerine bakınca hiç gözükmüyor 🙄🙄
HaticeBerkayBalat3103 @Mevaninannesiii ya Bi güncelleme yapalım dediler içine ettiler uygulamanın ya ne reklamı bitiyor ne arzası bildirim gelmiyor banada yetkililer iyice çığırından çıkarttı uygulamayı @HappyMom
yigitege_annesi Mevaninannesiii az önce post açtm bu konuda senin postuna denk geldm bilfirim gelmiyor göremiyoum bende
HaticeBerkayBalat3103 @Mevaninannesiii evet ya reklamda hep oyun yada kampanya reklamı saçma sapan bide play story e yönlendiriyor direk oradan çıkıyorum tekrar giriyorum uygulamaya baktığım okuduğum yazılarıda kaybediyorum sinir oluyorum