IlaydaOrhanKopuz Asrinbaby canım benim görümcem oğlunu normal doğurmuş hemde 4.950 grammış bebeği evet biraz fazla dikişi olmuş ama hiç zorluğunu yaşamadım diyo çabuk iyileşmiş dikişleri ve iyi ki de normal doğurmuşum diyo korkup sezeryan olsam çok zor olucaktı diyo.ondan bence normal doğumunu gönül rahatlığıyla yap 🌸 ben de 4 küsür kiloymuşum annem beni normal doğurdu kardeşimi mecburi sezeryan yaptı keske bormal olabilseydi kardesin de der hep. O yüzden bende hep sezeryan dan korkarım 🤷🏻♀️ İnşallah hayırlısıyla rahat bir doğumun olur 🙏🏻🙏🏻
Aslince Asrinbaby 10 dikisim var canm sezaryan olsan tolarlanman daha zor olur bu sıcakta bn toparladım çok şükür iyiyim bebegimle de gayet güzel ilgileniyorum
Oglununannesi Asrinbaby herkes farklı canım benim kimisini 2.5 kiloda yırtıyor sen kötü düşünme doktor ne derse o yolda ilerle tabi artık doktorlarada güven olmuyor hepsi sezeryancı😐ama inan kilolu olup çok rahat doğuran da çok ...
Burcugaz 5 kiloyla normal doğum yapıp hiç dikişi olmayanda var,2500 kiloyla 10 dikişi olanda var o rahmin açılmasına bağlı biraz bacılar bende 3600 kilo bebeğim 35 haftadayım doktorum normal doğurursun diyo çok kilo almazsa ama bu gidişle 4 ü bulur heralde