Astral Ya kızlar İnstagramda bununla ilgili videolar görüyorum hamileliğim boyunca aynı çocuğa bakarsam ne olur diye sonra çocuğunun resmini koyuyo tıpatıp aynısı çok şaşırtıcı ve ilginç geliyor bu durumu yaşayan var mı aranızda denemeye değer mi sizce 😀
Handan_65 Astral Ayy evet batıl mı bilmiyorum ama birde sey var kimden nefret edersen ona bnzıyor 😅😅😅
Defnemmmmmm Astral ay yok ya hiç inanmam öyle şeylere 10 yıl önce oğlumda yapmıştım onu 9 ay boyunca mavi gözlü bebek yatıp kalkıp bakardım hiç alakası yok🤣
Melistosum Astral bence doğru değil düşünün ben kumralim eşim esmer onun ailesinde benim ailemde sarışın yok ben diyelim ki 9 ay boyunca mavi gözlü sarışın bir çocuğa bakıyorum diyelim çocuk mavi gözlü sarışın mi doğacak 😀 nerde genetik faktor kesinlikle batıl inanç inanmıyorum
Belacivciv Astral Saçma açıkçası fotoğrafa bakarak çocuğun genetiği nasıl değişsin mesela esmer biri sarışın çocuğa bakarsa nasıl benzemesini bekleyebilir😂
Astral Melistosum çok doğru tabi bende istiyorum sarı olsun renkli gözlü olsun eşimle benim küçükçüklerimiz sarı saçlı hep gözümde mavi yeşil ve en son ela olmuş bi umut bekliyorum sarı bi cocuk bu yüzden 😀
Okie-dokie Astral biz de sizin gbiydik İlk kizim mavi göz sarı sac sonradan saç kumrallasip göz yeşile döndü İkinci kizim ise bana benziyor fakat halası gbi buğday tenli . Ben ve eşimin teni daha acik Artk Genlerde ne varsa ortaya karışık oluyor bir seyler😅
deletedmom27371 Astral hahaha ben hep eşimin bebeklik fotoğraflarına bakıyorum. Eşim tek çocuk kayınvalidem o kadar değişik ve güzel kıyafetler almış ki eşime her kıyafetiyle bir fotoğrafı var bazen konsept yapmış öyle çekmiş inşallah eşime benzerrr 😍
merveyalcinkaya Eltim eşimin yeğenine hamileyken eşimle çok kavga ederdi uyuz olurmuş ona sonuç kızı tıpatıp eşime benzedi kızı sevgiliyken eşimle yanımıza aldığımızda kızımız sanıolardı 😂😂kime gıcık olursan ona benzer amman dikkat
Beno Astral hep hamilelik beni değiştirdimi diye yüzüme bakardım her sabah mutlaka bakardım bugün detaylı ultrason çektirdim bebisko aynı ben 😂 anasına benzedi balim
Alparasinannesii Astral Bende oldu canım yemek yerken hep sofrada kaynımla karşılıklı oturuyorduk. Hareket edince kime bakarsn ona benzer dediler öyle de oldu 😂😂