busra_deniz Ankara’ya yeni geldik Etimesgutta oturuyorum bu çevreyi de hiç bilmediğim için iyi bir doktor öneriniz var mı 15+2 hamileyim haftaya kontrole gitmem gerekiyor yardımcı olur musunuz. Hastane ismi ve doktor ismi ile birlikte söyler misiniz
Beyzanur138 busra_deniz hastaneyi övmezler ama doktor olarakk mükemmel biri sincan koru da Ali Koray Bayramoğlu ben devlette doğum yaptım baya sıkıntılı oldu bu doktor beni ayağa kaldırdı bi kaç çevremdekiler de bu doktora gidiyor
35SD28 busra_deniz Hoş geldin. Bende 6ay önce geldim etimesguttayız. Şehir hastanesine Necati Bey e gidiyorum. Özel isterseniz Alife (daha yakın) ve medicalpark var. Ben medicalpark a Ayşegül hanıma gidiyordum biraz pahalı geldi muayene ücreti 250ydi.
Merve899 busra_deniz Medicana Ankara Çankayada Süleyman akarsuya gidiyorum 34haftalık hamileyim bende.
busra_deniz Beyzanur138 teşekkür ederim ilk gebeliğim devlet hastanesine gitme taraftarı değilim çünkü bir kontrole farklı şehirde gittim ve çok baştan savma kontrol yaptı bu nedenle kalp atışını bile 12 haftalıkken dinleyebildim. İlgi alâka ve net konuşmalar benim için çok önemli
06yonca Özel Eryaman hastanesin de nida kahya war tavsiye ederim gayet ilgili numarasını da werıyor en ufak şeyde gece gündüz demede. İrtibata gecıyor hastası ile
Annesininbitanesi1 busra_deniz A Life hospital Alptekin Alagöz var canım ben ona gidiyorum dogumuma az kaldı ve çokta memnunum
Yesimtmr busra_deniz A life gidebilirsin orda ebru biberoğlu ve alptekin bey ikisine de gidiyorum Ama devlete de dogum yapıcam testlerimi devlete yaptırıyorum sonuçlarını özeldeki doktorlara gösteriyorum çünkü fiyatlar uçmuş ocaktan önce 140 dediler ikili taramaya ocaktan sonra 400 dediler ne kadar normalse şehir hastanesinde. Oğlumu doğurdum gayet özel gibi hastaneydi ben çok sevdim Çok beğendim şimdi ikinciyi de orda doğuracam özele vercem parayı da çocuklarıma harcarım diye düşünüyorum