Happybsrn Tugbatugba-8181- benimki de 12 de bu pozisyondaydi 19 da hâlâ öyleydi 🙄🙄🥴🥴 bir hafta detaylı var bakalım değişmiş mi 😆 tam görmek sıkıntı oluyor,
Glr050 Tugbatugba-8181- bende bügün baktım 13 haftalıktı çok düzdüü aynı böyle ama resim atamıylrum şimdi ancak bi post açıcam 😀
Ozlmm_1 Zarifhnm1 yüz hatları belirgin olunca erkek mi oluyor acaba, benimkinin taa 8 haftalık görüntüsünden bile babasına benzediği belli. O derece 😂
Tugbatugba-8181- Zarifhnm1 Sagol tatlım. Doktorda bugün bakicakti ama çok kapatmış kendini dedi göremedi
Ozlmm_1 Mevaninannesiii sorma ya 😂 babasının yan profiliyle tıpatıp aynı alın ve burun şekli 🤣 ama işte cinsiyeti belli değil daha bi kız görünüyor bir erkek 😅 yarın kontrole gidicem bakalım
euphoria123 Lütfen bana da tahmin yapabilir misiniz o kadar merak ediyorum sağolsun doktorum da ne erkek ne de kız diyebiliyorum deyip bir tahmin de dahi bulunmadı 😅
Yeni13 @Dilosseee meraba canım cinsiyet tahmini yapıyorsun tahminlerin doğru çıkıyormu ben 4 haftalık hamileyim kaç haftalık olunca anlıyorsun atsam söylermişim bana 🙏🏻☺️