Yrlmz5050
Ben hamileyim başından beli ona gidiyordum ilk oglumuda onda doğum yaptım şuan o 21 aylık bunda da aynı şekilde ona dewam ettim tüm hamileliğim boyunca bana 35 haftamda ciger geliştirici iğne vurdu bebek doğum pozisyonunu almıştı ve sezeryan dikiş yerlerim incelmişti her an patlaya bilir dedi gözetim altında olduk 2 günde bi gidip serum takılıyordum sürekli muane ediyordu neyse 36 haftada tekrar gittim ve 1 hafta daha bekleyelim dedi bebeğin ciğerleri gelişmemiş dedi bende eve geldim 1 hafta geçti benim Cumartesi günü suyum sabahtan gelmeye başladı ben aradım hastaneye Mustafa balık varmı diye yok dediler Mehmet Özmen var dedi ölsem o doktora doğum yapmam ben akrabam onun yüzünden ölümden döndü hemşireye dedim Mustafa balıgı arar mısınız hastaneye gelsin hiç bir şekilde gelmez dedi o zmn pazartesi gününü bekleyin dedi
Doktor hiç bir hastası için gelmiyormuş orda olurda doğumu yaparmış yoksA da hangi gün varsa bekleyecekmişsin böyle birşey mi war
Ben Cumartesi gecesi acilden çam sakura ya gittim doktor muane etti çok geç gelmişsin dedi suyun azalmış beni bırakmadılar ve o gece acilden doğum yaptım + 11 gün de hastanede yoğun bakımda kaldık suyum geldiğinden dolayı benim bebeğim enfeksiyon kaptı peki ben onu pazartesi gününe kadar bekleseydim başıma neler gelirdi Allah bilir ?
Paraya gelince bülbül gibi bakıyorlar mecbur kalınca işlerine gelmiyorlar malesf