duygulu62 Kızlar hangı hastanede olucak doğumunuz ve doktorunuzun ismi ? Belki denk geldıklerımız olur 😇💃
iki_bal_annesi58 duygulu62 Sivas merkez medicana hastanesi doktorum Kerime Nazlı Salihoglu çok memnunum ❤️
Handan_65 duygulu62 Normalde Pendik sifa nihan hanıma gidiyorum hastane değiştirdiği için bende kaynarca yüzyıl hale hanımı övdüler ona gecıcem
miniginannesi3 deletedmom27371 ya bu doktoru hep YouTube da görüyorum cok mükemmel bi doktora benziyor ne şanslısınız masallah Allah kolah doğumlar nasip etsin özel dimi o hastane
minik4550 elimiran13 bende ilk doğumu orda yaptim simdi ikinciye gidiyorum insallah yine o günleri görürüm hayirlisiyla
Dtfatmacicek elimiran13 bende eray hocada yapacağım benimki 1 nisan bebegi hayırlısıyla gelsinler insallh🤲🤲🤲
Efenin_annesii Mmom ne kadar şanslısınız o doktor Kütahyadaydi bende onda doğum yapmak isterdim fakat ben evlenip doğum yapana kadar gitti 🥲🥺
Kalbimmmmm Kamumu Doktorunuzdan memnunmusunuz acaba bende yeni gebeyim biraz araştırma yapıyorum bilgi verirmisini
Guler30 esredn merhaba dogum fiyatı hakkinda bilgi edindinizmi acaba? Ben 2 yil önce koç a gidiyordum baris ata ve engin hocayı bilirim. Şuanda da orda dogum yapmayı isterim ama nasildir fiyatlar acaba
damlacgslr Merhaba benim doktorum Arzu Bebek ve liv Hospital vadide doğumumu yapacağım. Kesinlikle çok memnunum doktorumdan tavsiye ederim.