Semhira Kızlar merhaba 13 haftalık hamileyim doktor büyük ıhtımal kız dedı bana sizler kaçıncı hafta da öğrendiniz cinsiyetı
Muhammedamine Semhira banada 13. Haftada kız dediler 17. Haftda net erkek olduğunu öğrendik gözümüzlede gördük
mrvty Semhira 12.haftada %90-95 kız dendi 16.haftada erkek dedi bir başka doktor🤦🏻♀️ Bakalım ayrıntılıda netleşir
Semhira EdaDoruk ben ilk çocuğumun cınsıyetıni 12 +4 de öğrenmiştim kızdı öyle de oldu 🙈 bunda degısık bi heyecan var insan yine merak ediyor
Muhammedamine Semhira yoo hiçte üzülmedim ben ne olursa olsun Sağ salim kucagımıza alalım hiç farketmez hemde hiç ☺️
Semhira mrvty bugun tam 13 hafta oldu,4 gün önce gıttım bellı degıl dedı bugun büyük ıhtımal kız dedı 🤷🏻♀️
AyseZ 12.haftada tahminim var dedi doktor, ben emin değilseniz söylemeyin, kesinleştiğinde bilelim istiyorum dedim. Kız deyip erkek, erkek deyip kız diye değiştirilmesinden hoşlanmıyorum. 14. Haftada kesin olarak erkek dedi 😅 burada alttan muayenede kesin olarak görülüyor, bu değişmeler üstten ultrasonda oluyor sanırım ?
AyseZ Semhira hayırlısı olsun canım. Bİ arkadaşıma 9 ay kız dediler, hem kendi doktoru hem perinatolog. Ama erkek doğdu 😅 doğum fotoğrafçısı olmasa kimse inanmıycaktı, dava filan açılcaktı :) herşeyini kız için almıştı.. kısmet işte..