ipekveatlas normalde böyle bi şey asla sormam çünkü bazı anneler endişelenir benim neden bebeğimin kilosu daha az vs diye düşünür diye ama bugün bebeğimin başında 2 tane koroid pleksus kisti cıktı cok üzgünüm ve kilosu 250 gram sizce çok mu kafasındaki sıvıdan fazla olabilir mi
10Asli-han10 ipekveatlas ulturasonda yanılma oluyor ayrıntılı ultrason yapan iyi bir dr gidin bence nerde yaşıyorsunuz dr önere bilirim
Pitimc 13.hafta doktorumuz bize 100 gram demişti , bence 18’e kadar 250 oluyordur heralde , umarım herşey iyi olur siz ve bebeğiniz için 🙏
ipekveatlas 10Asli-han10 perinatolojiye yönlendirdi beni doktorum şuan yalovadayım ama bursaya gidicem. istanbuldaki doktorlar cok pahalı ve randevular cok gec veriliyo of
ipekveatlas asdfg3 hangi bölüm canım normal kadın doğum uzmanı mı? benim perinatolojiye gitmem gerekiyomus yani riskli gebelik anlamına geliyomus
asdfg3 ipekveatlas perinatolog kendisi klinigi var detayli ultrasona gidicem ordan biliyorum forum ara kismina yazın numarasını paylaşanlar vardi