ikicocukmeselesi öncelikle yavrunuzun yeni yaşı hayırlı olsun:)
konsept belirlediniz mi yani menüyü böyle gün menüsü gibi mi yapacaksınız yoksa çoluk çocuk da olcak biraz daha modern bir menü mü düşünüyorsunuz?
Ben parti / davet vermeye,sinema gecesi vs düzenlemeye bayılıyorum normalde de:) Ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum ve başlıyorum:
muska böreği çok güzel olur. Minik minik porsiyonluk hem de… içini istediğin gibi yaparsın. Patatesli,peynirli,pırasalı vs.
mini pizza poğaça yapabilirsin. Büyük küçük herkes çok seviyor. Ben neredeyse her hafta yaparım eşime:) internette tarifi var. Çok şık duruyor minik minik olunca da hele…
mercimek köftesini ben de seviyorum. Altına marul döşeyip güzel bir sunumla harika olur. Hatta internette görmüştüm top top yapıp ufak marul parçasına sarıp kürdan saplamışlardı. O kadar güzel görünüyordu ki…
porsiyonluk tatlılar hazırlayabilirsin zaten pasta da olacak. Çok basit bir çikolatalı muzlu toplar tarifi var. Hazır çikolatalı kek, ezilmiş muz çok az eritilmiş çikolatayı karıştırıp top şekiller veriyorsun. Dolapta bekletiyorsun en küçük boy minik muffin kağıtlarında sunabilirsin. (Muffin kağıdı şart degil tabi)
patates salatası / kısır / tavuklu turşulu salata herhangi biri olur. Yine böyle minik kaselerde veya bimde satılan sert plastik şeffaf bardaklarda servis edebilirsin:)
çocuklar icin Mısır gevrekli kurabiye olabilir. Arkadaşım yapar hep çok güzel olur.