evlatkokusu0806 Bi zararı olur mu çok abarttım kendimi durduramıyorum evdekiler bitti almıcam artık Çok çok yedim gece yedim gündüz yedim 1 2 haftadır
Liyuzamom evlatkokusu0806 sana çok fazla kilo yapar bende öyleydim bıraktım. Paketli gıda sonuçta illaki zararlı
linaaryaa evlatkokusu0806 bende şuan aynıyım birdaha almicam diyorum ama olmuyo 😂 galiba bu yüzden biraz fazla kilo aldım 🤦
oguzweannesi evlatkokusu0806 daha alma canım bebeğe faydası yok sanada kilo yapar onun yerine kuruyemiş al canin abur cubur istedikçe bir avuç al ye ben öyle yapıyorum isteğim gidiyor bastırıyorum yani . Bende abartmıştım bı ara
ecemnas88 Bende yiyordum ama bıraktım onun yerine canım çok tatlı istediğinde muz veya gün kurusu kayısı yiyorum tabi ki illaki abur cubur yediğim oluyor ama bir kaç tane tadımlıkta kalıyorum 🥲
Ozee Evde yapın yapabiliyorsanız. Kuruyemiş yiyin. Ben de bir ara duramıyordum çok iyi anlıyorum 😅 Şimdi doğal içerikli cipsleri yiyorum çok kaçırmadan diğerlerine de kaçıyorum. Çok kilo aldırıyor kendimizi soğutalim
pusatmom35 evlatkokusu0806 18. Haftadayim bende yiyorum valla canım istiyor napayım birakmaya calisicam en azindan az seviyeye indirmeye calisicam çünkü fazla kilo alirsam diye kafama cok takiyorum