biroglanannesii 27 haftalık hamileyim diğer ultrasonlarda böyle değildi burnu kocaman geldi gözüme 🤣 Eşimin tarafının burnu büyük dedim bebeğime de mi bulaştı😂 Ama doktor normal dedi sanırım görüntüyle alakalı … var mı böyle bir şeyle karşılaşan ?
Mrs-Turkk biroglanannesii duruşla alakalı ve şiş oluyorlar benim bebişimde öyle görunuyordu fakat doğdu minicik burnu varr 🥰
Clementinee biroglanannesii 27. Haftamdayım benimkide çok küçük kavisli görünüyor ama baya baya küçük buda beni endişelendiriyor nasıl nefes alacak cocuk bu burunla diye büyür diye düşünüyorum. Ama senin dediğin şey ultrasonla alakalı olabilir canım arkadaşımb bebeği öyle görünüyordu bi doğdu fındık burun maşallah 🧿 bencr belli olmuyor çok ultrasonda
esredn biroglanannesii aynı durum biz de de vardı patlıcan burun diye dalga geçiyoduk eşimle. Eşim en son kontrolde dayanamadı sordu. Su ve basınçla beraber öyle gözüküyormuş. Doktorumuz öyle söyledi. 😂
Suzanne Benim 10 haftada çocuğumun bir burnu vardı hay maşallah dedik 😂😂 20. Haftada küçücüktü bence ultrason ve duruşla alakalı
UmutsuzPolyanna Benimkilerinde koca koca duruyordu burunları oğluşum şimdi 4,5 yaşında fındık burunlu bakalım kızçeminde öyle olacak mı 😍