O kadar kötüyüm ki. 32 haftalığım bu gün fetal kalp ekosu çektirdim. Ve bebeğin damarları tersmiş. Ciddi bir rahatsızlıkmış. Kalp yetmezliğine sebep oluyormuş. Moralim çok kötü. Lütfen kötü örnekler yazmayın. Sadece desteğe ihtiyacım var 😔
Fetal Kalp ecosu 😔
Minoo01 bir tanıdığımın çocuğu o şekilde doğdu. Detaylı ultrasona girdiği vakit doktor kalpte sıkıntı görüyorum demiş. Onlar da profesöre gittiler ama o her şey normal diyince takılmadılar. Devlet hastanesinde normal doğum yaptı. Çocuk morarmış bir şekilde doğunca doktor kızmış çocuğunuzda sıkıntı var neden üniversite hastanesinde doğum yapmadınız diye. Bebek acil olarak merkeze sevk edildi. Hemen anjiyo yapmışlar. Birkaç hafta sonra da açık kalp ameliyatı oldu. Ameliyattan sonra yoğun bakım süreci vs oldu tabi ama şu an gayet iyi 🤗 takibi yapılıyor sadece. Bir daha ameliyata gerek olmadığını söylemiş doktor. Siz en azından doğumdan önce bu durumu biliyorsunuz. Ona göre tedbirli bir doğum yaparsınız diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun, içinizi ferah tutmaya çalışın lütfen
İçinizi ferah tutun bunu doğumdan önce öğrenmeniz iyi olmuş en azından hastane şartlarını ayarlarsınız bebeğine hemen uygun tedavi uygulanır şifa bulur inşallah. Her şey allahtan moralinizi bozmayın çaresiz dert vermesin..
Nymphadoraa şükür bizim kadın doğum doktoru şüphelendi o istedi. Benim ilk çocuğumda delik vardı ama doğumdan sonra kapandı. Doktor takibi ile. Şimdi ise, damarlad ters ve yine delik var. Doğumda kalp doktorumuzda olacak ve yoğun bakıma alınacak hemen. İnşallah düzelir bizim de 🙌🏼 Şuan ne kaç aylık bebek bilğiniz var mı ?
kucukhobby-11 orası öyle tabi. Bende tadavisi var diye şükrediyorum. Allah korusun olmaya da bilirdi. Ama doktor işte biraz moral bozdu. Daha erken gelip öğrenmiş olsaydınız doğmasın sonlandıralım derdim dedi. Yani ne bilim sanki hiç umudu yokmuş gibi 😔 ama allahtan umut kesilmez tabi.
⏏️⏏️⏏️
Minoo01 7 aylık bebek şu an
Nymphadoraa umut oldum içime. İnşallah benim bebeğim de sağlığına kavuşur 🙌🏼 Şükür ki çözümü var. 🙄 az ayrı kalacağız ama sağlığı yerine gelsin de 🙌🏼
Minoo01 Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️
Nymphadoraa amin 🙌🏼 İnşallah teşekkür ederim 🙏🏽