Lavinia_35 Ultrason öncesinden cinsiyet tahmin edipte doğru çıkan yada yanlış çıkan ölçümü Geleneksel yöntemlere göre? Yada ultrason öncesi nasıl anladınız çocuk cinsiyetini?
MeyraRana Lavinia_35 afedersin kalça çıktığında yani arkan büyüdüğünde kız derler ama karnın büyüyorsa erkek diyorlardı bende hep yüzümden karnımdan koca karılar olsun eşim olsun arkdşlrmz olsun erkek dedi ve öyle çıktı eşime hamile olduğumu söylediğim an erkek hissediyorum oğlumuz olcak demişti hatta direk poyraz ımız gelcek dedi 🤣❤️
Lavinia_35 miyopmom evet ya bir sürü tahmin var keseye göre aş ermeye göre olanı ama erkek belirtisi yaşayıp kız annesi olanda var kimisinden tutuyor bazıları ultrason fotoğrafından ücretli bakıyormuş anlamadım ben bu işi
__NurRya__ Yüz şekline göre ben kız kesin demiştim erkek sivri olur kız yuvarlak diye yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam ama bütün belirtilerin falan erkek gibiydi ama kız dedi doktor 2 kez 20 sinde detaylı ultrason var bakalım orda ne diyicekler 😂
Lavinia_35 MeyraRana peki sende başka nasıl belirtiler oluyordu ultrasonda kesinleşmeden önce cinsiyet belirleyen?