Sirius52 Bugün tam 40 haftalık oldum doktora gittim ultransonla baktı Çarşamba sabah gel dedi normalde açılma varmı diye çatı muayenesi etmesi gerekmiyor mu bu doktor sadece ultrason la bakiyo bı dahaki hafta gel diyip duruyor
Sevinc86 Sirius52 Ooo bu Hafdaya kadar belli olmasi lazimdi nasil Dogum yapacaksiniz diye ve bebek Masallah büyümüs normal Dogum cok zor olabilir ..
Ceyduygu Sirius52 Devlet hastanesi genelde yapmaz çatı muayenesi çünkü ilk tercih her türlü normaldir
patilibalik Sirius52 devlette olsa bu haftalarda sanki artık karar veriliyor sezeryan mi normal bekleyelim mi diye belki şimdi gittiğinde artık karar verirsiniz birşey demezse siz söyleyin bence
Sirius52 patilibalik Geçen hafta çatı muayenesi yaptı bir parmak açılma varmış normal doğum dedi ama bugün hiç bir şekil de bakmadi
patilibalik Sirius52 he daha önce baktiysa tamam bana 37de baktı bidaha bakmadı alttan ultrason baktı hep
Sevinc86 Catiya bakip bugun yatis yapip sana suni sanci vermesi lazim basindan sagmis bebek hazir dogumu bekliyor ..
ttugceymenn Sirius52 41+3 de doğum yapmıştım doktorum hastaneye yattığım güne kadar hiç çatı muayenesi yapmadı yani illa yapılacak diye bir şey yok bence ki size bir kere bakmış nst de sancı çıkmadı ultrasonda da bir sıkıntı gözükmediyse bakmamıştır 42 ye kadar vakti var 40 olunca günüm doldu diye düşünmeyin