hayall- canım okuma etkileniyosan geç benim değer 10 o zaman öldüreyim kendimi herşey Allahtan sedece ona inan güven başka yapabilecek birşeyimiz yok çünkü verende o alanda benim ilk gebeliğim boş gebelik benim ne hayaller içinde olmam lazım şuan şu değerle akıl edebiliyor musun ama umut hep var içinde hep olsun ki bebeğin sana sımsıkı tutunsun vakti gelince elbet Rabbim nasip edecek sadece dua et başka düşünceler içine girme inan daha önce yavrumun kalp atışını dahi duyamamama rağmen içimde en ufak bir şüphe burukluk yok hissediyorum sağlıkla ilerleyecek Rabbime dua ediyorum hem kendim hem sizler için sende öyle yap Kur’an aç dinle bilmiyorsan dahi çok rahatlatıyor meryem suresi, Yusuf suresi, inşirah dinle bol bol Rabbim yüreğini ferahlatsın 😘😘 Ayrıca bizde bekliyoruz üstelik ben hiç kendi kendime hamile kalamadım hiç bozma moralini tek değilsin o kadar çok insan varki bizimle aynı şeyleri yaşayan buradaki arkadaşlar da bana yardımcı oldu mesela bende onlar sayesinde sakinleştim vs. ama etkileniyosan lütfen açıp okuma hassas içerikleri Rabbim onlara da sabır versin güç versin çok zor herkes için herkes birbirinden destek alarak birşeylere tutunmaya çalışıyor olumlu düşün hep benden çok çok iyisin lütfen karamsar olma 😘❤️