BirDilektuttum Kızlar tetanoz aşısını sormak için sağlık ocağına gittim 18. Haftadayım yarın gel yapalım dediler gayri ihtiyari araştırdığımda 20-24. Haftalarda yapılır yazıyor kafam karıştı🙄
Bttlll BirDilektuttum ben 25. Haftadayım daha yeni çağırdılar ama gidemedim henüz. Doktorumda senin tercihin istersen ol istemezsen olma dedi 🤦🏼
Bebekisi 18 haftalıkken oldum ama doktorum istemezsem olmayacağımı da söyledi tercihi bana bıraktı ancak ikinci dozdan bahsetmedi henüz 🙂
-Arya- BirDilektuttum 22.haftada falan oldum. 20de çağırdılar ama şehir dışındaydım gelince vuruldum direk. 2.de 26 da falan sanırım
Syh__ Sağlık ocağındaki ebe bebeğin hareketlerini hissetmeye başladığında gel yapalim aşını demişti sorduğumda.
ozgese-s Benim doktorum detaylı ultrasondan sonra yaptır demişti 23.hafta da oldum o yüzden ilk dozu canım
BirDilektuttum Kızlar bende doktorumla görüştüm erken daha 20. Haftayı bekle dedi . Zaten o kadar ilgisizler ki ne arıyorlar ne bilgi veriyorlar kendimiz takip etmek zorundayız
Mrv1007 BirDilektuttum 18+larda bir şeydi ilk dozu olduğumda, devlet 16. Haftadan itibaren sisteme tanımlıyormuş aşıyı, sıkıntı olmaz vurulun aşınızı 💕
aysnrsvs BirDilektuttum ilk gebelikte de 18. Haftalarda vurulmuştum şimdiki gebeliğimde de 18+3e gün verdi ebe