Sdtcnts Kızlar bebeğe kilo aldıran besinler? 37 haftadayım ve 2800 kg. Her an da doğurabilirim tavsiyeniz nedir😪
Selin12- Sdtcnts kaşar peyniri pestil muz ceviz badem süt yumurta tahin pekmez ve cici bebe neskuikli süt bunlar kilo aldırıyor
sunashn50 Sdtcnts kaşar, muz, ceviz süt ve süt ürünleri çok tüketin birde sık sık ve az az yiyin bebeğinize böylece sürekli bişiler gitmiş olur rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağınıza alıp yuvanıza dönmeyi nasip etsin inşallah ☺️ ♥️
Zeyno-Metehan Sdtcnts benim kızım 40+3 de 2840 gr doğmuştu ben küçük diye çok üzülmüştüm dr. Böyle küçük olduğuna bakma küçük bebeklerin gelişimi daha iyi oluyor demişti inanmamıstım 😊 13 yaşında kızım 1.56 boyunda 44 kilo 😁 şimdi oğluma hamileyim o nasıl olacak merak ediyorum. Sağlıkla kucagımıza alalım gerisi gelir 🤲
blessed Sdtcnts yani yazılan her şeyi fazla fazla yiyorum ama haftasından geride çıkıyor oğlum ki önceden önde gidiyordu. Damarlar da düzgün, bir sorun da yok. Sanırım bazı şeyler genetik önüne geçilemiyor 🤷♀️
Gizemin-minnakI @Sdtcnts bende arkadaşla aynı şeyler kg yapıyor diye biliyorum. 30. Haftada kilosu ne kadardı hatırlıyor musunuz ? Doktor bana da kilosu az değil ama zayıf bi bebek olcak gibi dedi. Kaşar ceviz falan da sürekli yiyorum aslında ama genel olarak iştahım artmadı benim de endişe etmeye başladım . Nesguik çok Sağlıklı değil ama gerçekten çok kg aldırıyormuş.
Selin12- blessed canım genetik oluyor bebeğin kilo almasi dışarıdan çok fazla müdahale edemiyoruz ama bence çok kilo lu olması gerekmiyor sağlıklı olsun yeterli
Sedefavc blessed canım benimde oyle bu yazılan yiyeceklerle alakası yok hamilelik başından beri okadar çok yiyorum ki bunları yani ama yesem de yemesemde kilosu zayıf çıkıyor yeme içmeyle alakası yok bunun malesef alası varsa aliyor zaten.
masalinannesi12 Sdtcnts kilosu çok düşük değil ki kafaya takma yeterki sağlıklı olsun ben 41 haftalık 2700 doğurdum ilk kızımı gayette sağlıklıydı çok şükür 3 yaşında hala zayıf ama sağlıklı ❤