Anne-hanim Bir hafta arayla iki kez kanamam oldu, garip bi şekilde hicbir ağrım olmuyor ve yoğun bir pıhtı geliyor iğneyi olduktan sonra kanamam duruyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Ceycey54 Anne-hanim düşük olabilir alttan muayene den korkmayın. Kaç haftalık gebeliğiniz. Benimde kanamam olmuştu iğne vuruldum, progestan içiyorum ve yatmamı söyledi dr um
Anne-hanim Sevgibirkan Alttan muayenede çok tedirgin olduğum için muayene edemediklerini bu sebeple de kanamanın nedenini göremediklerini söylediler
gizzzy35 Anne-hanim Nasıl yani? Başından beri alttan muayene olmadım. Karından oldum hep ama kanama alanım vardı gayet görüldü? Başka bir doktora mı gitseniz?
Anne-hanim gizzzy35 ikisinde de acile gittim arada da bı poliklinik muayenem oldu ama orda da bir şey söylenmedi ben de anlamadım
gizzzy35 Anne-hanim İyi bir doktor bulup gitmenizi tavsiye ederim ayrıca alttan muayene olmanın bir sakıncası yok ki?
Anne-hanim Ozee kanamam olduğu sırada böyle muayene yapıldığı için korkuyorum ama dediğiniz gibi yapacağım sağ olun
Anne-hanim gizzzy35 evet evet daha önce de oldum ama kanama olduğu günlerde boyle yapıldığı için o anki korkuyla kendimi kasıyorum
Anne-hanim Ceycey54 bebeğin kesesi duruyo ve kalp atışı da var 13+4 haftalık hamileyim araştırdığım bı doktor var ona gideceğim, teşekkürler
Ozee Anne-hanim hiç gerek yok korkmaya. Ben de kanamam varken alttan muayene yaptılar hatta ordan akintiyi aldılar doktor incelesin diye. Birkaç dakika sürdü sadece.
Mireylemnisa Anne-hanim Bende spiral kaymamasina rağmen gene kaldim . Şuan 9 haftaligim 7 háftsdr jkanamam var ama pıhtı yok. Düşük riskim varmış. İğne vuruyorm ve progestan kullanıyorum bana mısın demiyor durmuyor kanama . Bebek iyi çok şükür ama endişeleniyorum. (Spiral cikarilamadi gebelik onunla devam edecek)
Anne-hanim Mireylemnisa Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce bu tehlikeli kısmı atlatıp hamileliğin keyfini süreriz 🌼