aysbuk2baby Kızlar bu gebeliğimden önce iki düşüğüm var ve hamileliğim daha çok yeni. Yürüyüş yapmamda sakınca var mı sizce? Bence yok ama etrafımda çok insan iki kez düşük yaptın 5 dk bile yürümemen lazım falan diyor. Şuanda da henüz doktor kontrolüne başlamadım, böyle durumda olup doktorundan yürüyüş yapma uyarısı alan var mı??
Buketali aysbuk2baby bunun kararını doktor verebilir canım benim doktorum yürümem gerektiğini söyledi çünkü diyabetliyim
pamuk_anne aysbuk2baby canım gebelik daha çok yeni hatta tutunma aşamasında bence bugunleri biraz sakin geçir sonra doktora gidince zaten o sana söyler :) inşallah sağ salim bebisine kavuşursun.
Seresozge aysbuk2baby bence de sürekli ayaklarını bir yere kaldırarak yat yürüme. Daha önce düşüğün varsa.
[silindi] aysbuk2baby yürüyüşü 6 ıncı aydan itibaren öneriyorlar ilk aylarda sakıncalı olduğunu bende duymuştum
aysbuk2baby Muhammedamine rahim ağzı esnekliği. 7-8. Haftada serklaj yapılacak muhtemelen ve ondan sonra hep yatıcam büyük ihtimalle. O yüzden birazda yürümeye hevesliyim galiba 🙈🙈
Elifmena aysbuk2baby yürümekten bişey olmaz. Tabiki aşırı olmadıkça. Düşecek olduktan sonra sen ne yapsan çaresi olmaz, erken dönem düşüklerde. Allahın takdiri.
Muhammedamine aysbuk2baby ben yinede dinlenmenizi tavsiye ederim Rabbim sağ salim kucagınıza almayıda nasip etsin
Babies16 aysbuk2baby rahim agzi esnekligi istrahat gerektren bi durum.bence dr unza danismadan yururyuslere baslamayin sakin.belli zaten kaslar yetersiz.riske atmayin