Ness3 Melisaelf biraz genetik bence. Ben lierac da kullandım bio oil de ama en çok hindistan cevizi yağı kullandım 36 yım 0 çatlak şuan. Bence hindistan cevizi çok iyi geliyor kaşıntı da olmuyor çünkü
Firdevss167 merveeedemir valla dikişlerim yeniydi hatta ertesi gün korse takmıştım o acıya katlanmıştım korse ye ama benim göbeğim hemen gitmişti sezeryandan sonra gitmeseydi de sıkı egzersiz yapar korseyi hiç çıkartmazdım canım
Firdevss167 Mercimekm 3 çeşit korse aldım biri cırt cırtlıydı biri kancalı biri giymeliydi penti ve trendyoldan almıştım ama benim göbeğim sezeryandan sonra hemen indi korse fazla takmadım göbeğim inmeseydi sezeryan göbeğim kalsaydı daha uzun kullanırdım korseyi canım
Firdevss167 kahvebadem 3 çeşit korse aldım biri cırt cırtlıydı biri kancalı biri giymeliydi penti ve trendyoldan almıştım ama benim göbeğim sezeryandan sonra indi hemen korse fazla takmadım göbeğim inmeseydi sezeryan göbeğim kalsaydı daha uzun kullanırdım korseyi canım
Duygu8990 İlk 4 ay mustela çatlak yağı kullandım sonrasında hergün lierac çatlak jeli kullandım, hiç ihmal etmedim hergün karnıma sürdüm. 38.haftamdayım hiç çatlağım yok, hepinize öneririm.
Aneebebek Melisaelf çörek otu yağı bende çok işe yaradı başlayan catlaklarimi bile nerdeyse sildi Ek olarak zeytinyağı da sürüyorum Kremlerin yeteri kadar ve uzun nemlendirdigini düşünmüyorum kullanacaksanız doğal bitki yağları kullanın daha sağlıklı olacaktır
Ozgebhb Melisaelf mustela nın çatlak öncesi yağını aldım şu an 15. Haftamdayım umarım çatlamam birde has zeytin yağı ile dönüşümlü bir şekilde kullanacağım belki ilerleyen haftalarda lierac ile de desteklerim :)
Snglseyma Melisaelf orjinal kantaron yağı kullandı çevremdekiler size nasıl gelir blmem bende inşallah hamile kalırsam deniyecem