Sevdeavsar B-Y94 ben şuan 20. Haftamdayım ilk gebeliğim 18. Haftanın ortalarında hissettim böyle Mısır patlıyormuş gibi bir his oluyor seğerme gibi ama sürekli olmuyor günde bir kaç defa daha çok küçük oldukları için her An hissedemezmişşz
nevermind B-Y94 canim benim ilk hamileligim ve kizimi ilk 15. haftada hissetmeye basladim cok guzel bir duygu keske hep hissetsem diyorum ama sadece gunde 1 veya 2 kere oluyor bazen hic olmuyor , suan 18 olduk ilerleyen haftalari heyecanla bekliyorum🌺
BusrAras- B-Y94 benim bugun doktor kontrolüm vardı ordada sordum daha küçük oldugu için ara ara hissedersin tüm hareketlerini hissetmezsin dedi canım için rahat olsun 😊
Nuraykk B-Y94 bende 18 haftayım. Bugün sağlık ocağında hamsiye bebeği yavaş yavaş hissedersin minik tekme gibi dedi. Sanki bağırsakta oynama oluyor gibi ☺ gün icinde takip et demişti
B-Y94 Nuraykk aynıı benimde bağırsak hareketi gibi 🥰 takip nasıl edicez onu anlamadım ilerleyen haftalarda sayılıyor diye biliyordum
mekutlu12 B-Y94 ilk zamanlar öyle çok hafif hissediliyo her gün de olmuyo o his. Büyüdükçe daha güçlü ve her gün hissetmeye başlarsın bir iki haftaya merak etme ☺️
Ayselosman B-Y94 ben bugun 17+5 oldum ilk gebeligim bir kac kez bagirsak haraketi gibi hissetmistim ama emin degildim bugun baya belirgin bir sekilde hissetmeye basladim bugun cok haraketli mucize gibi bisy