QueenMommy Klcaysgl Ben kullandım daha sonra kaşıntılar baslayınca alerji oluştu ondan mı bilinmiyor ama bıraktım doktorum decavit verdi onu kullanıyorum
tlnnlt Klcaysgl aç karna içiyorum kabızlık gibi bir yan etkisi oluyor arada bir onun dışında bir sorun yok
Fnen Klcaysgl ben aç karınla aldım ve gün boyunca kustum. Sonra doktorum tok karına çevirdi. Ama süt ürünlerinden hemen sonra içmemelisin. Tok karına bir sıkıntı yaşamadım, 💩’ un rengi siyah oluyor birde bazen kabız yapıyor bende
Bhr12 QueenMommy ya ben de kullanıyorum ve alerji oldum kaşıntım oldu benim de mi ondan ben doktora kaşıntım var diyince kan ilacındadır demedi ama sen bırakınca geçti mi bu seferki kontrolde ben söylesem mi acaba ilacı değiştirsek mi
QueenMommy Klcaysgl Yemek yemeden 2 saat önce ama benm midem bulandıgı için ben yemekten 2 saat sonra kullanıyordum kanın aç olucak
QueenMommy Selin12- Evet kan ilacı ama doktorum decavittede demir oldugunu söyledi 2 sini kullanman çok olmaz mı doktorun mu verdi
Klcaysgl tlnnlt çok korkuyorum ya gece yatarken aç karnına dedi doktorum ya miğdemi bulandirirsa diye başlayamadim
blueberyy00 Klcaysgl malesef bulandırıyor ama yatarken içince çok anlamıyorsun uykuda etki ediyor sabah ictiginde tüm gününü etkiliyor yoksa
QueenMommy Bhr12 bıraktım 2 hafta sonra geçti benm doktorumda kan ilacı yapmaz dedi ama ben farklı birşey kullanmadım ki kan ilacınıda bıraktım kaşıntım eskisi kadar yok suan
Yasom17 Merhaba kızlar ben de aç karnına bugün başladım ama sanki mide bulantısı yaptı çalışıyorum ayağa kalkınca tansiyonum düşüyor gibi anlamdım
crazymom00 Bulantı yaptığı için doktorum yemekten sonra iç dedi aylardır böyle kullanıyorum sorun olmuyor