Ankara11 Kızlarrr bu durum beni korkutuyoo ilk idrrarimda ogrenmistik ama antibiyotik yazmamislardi persembe gunu tekrar verdik sonuclar bol diye cikmis yani artmis anitbiyotik yazdi saglik ocagi antibiyotikle kisa surede gecer mi siz nasil atlattiniz 😔
Selin12- Ankara11 canım ben 16 haftalıktan beri uğraşıyorum antibiyotik kullandım ama hiç bir işe yaramadı fitil kullandım o da fayda etmedi sirke kullandım o biraz rahatlattı yanliz sakin sade kullanmayın cok kotu yakiyor
Asel2520 Ankara11 bende kanda çıkmıştı enfeksiyon hem antibiyotik hem serum alarak çok şükür düştü değerler
Deryaerbil Ankara11 ben de 20 ki haftalarda bir yakalandım mantar ve idrar enfeksiyonuna bunları denedim işe yararı
34Kubra Ankara11 bende de mantar vardı sirkeli suyla yıkadım her WC sonrası iyi geldi . Kaşıntı vardı azalttı baya.
Ankara11 Selin12- cok uzun zamandir var benim de ya bakalim bu sefer insallah gecer kac haftalik oldunuz 😊
Selin12- Ankara11 28+6 haftalık olduk canım inşallah sizin geçer burada bir arkadaş bir krem tavsiye etti doktoruma sordum kullana bilirsin dedi bugün aldım o ilacı inşallah gecer araştırdım biraz kullanan herkes kurtulmuş
MerveNur- Eylull17 evet öyleymiş bende eritrosit çıkmıştı da taş varmış ondanmış onu diyecektim sizin de eritrosit ise bi ultrason yaptırabilirsiniz diye 😊 geçmiş olsun