Sultanesat Doğumdan 4 . Aydan sonra adet gördüm normalde 7 gün görüyordum 4 gün bile görmedim bı hafta sonra tekrar adet olmaya başladım böle hiç olmuyordum 1 ay da iki defa oldum basina gelen varmı anneler
Denize Sultanesat siz emziriyorsunuz dolayısıyla süt hormonu aktif ve adetiniz 5. Aya kadar geç olmuş bazıları bir yıl adet görmüyor bazıları da emzirdiği halde ilk aydan adet görüyor birazda bünye meselesi
Denize Sultanesat korkmayın doğumdan sonra adet düzensizliği normal kendinizi takip edin bir anormallik var mi ya da çok kanamanız olursa doktora gidin
Ceylin680 Sultanesat evet adetim oturması zaman alıyor.süt veriyorsaniz hem az olur hem uzun süre olmaz bazen çok gecikir bazen ayda 2 kez bile olur Ama sütü kesince bir kaç ayda düzene girer
Denize Sultanesat doğumdan sonra düzen değişiyor bende 3 ay önce doğum yaptım ama ben emzirmiyorum ve hamilelikte miyom oluşmuş bunlar da benim adet düzenimi etkilemiştir ekim ayında ilk adet çok yoğundu kasımda da baya 2 hafta az da olsa uzun sürdü
Denize Sultanesat ama çok araştırdım doğumdan sonra adet düzeni değişiyor ve bir yıla ancak eski düzenine giriyor ama herkes de aynı olmuyor kimi geç adet görüyor kimi erken adet görüyor bazıları az kanama yaşıyor bazıları çok fazla kanama yaşıyor