Gkces09 tazeannecik1 benim siparişimi eve getirdiler canım ama aras kargoyla geldi tamamen ptt’nin sorumsuzluğu
tazeannecik1 elaweannesi Aradım şimdi bende eve teslim istiyorum diye yakın olsa gideyim ama maalesef değil yani 🤷🏽♀️
Melistosum elaweannesi merhaba bu uygulamanın tam adı nedir aradım indirmek için ama bulamadım yardımcı olabilir misiniz 😊
tazeannecik1 asdfg3 Söyledim canım bide ne zaman teslim ederiz bilemem ama falan diyorlar bende dedim en kısa zamada edilsin teslim tarihi geçmeden dedi insanı gıcık ediyorlar 😐
tazeannecik1 Gkces09 Evet yaa sorumsuzluk yani,tekrar geri aradım tamam o tarafa gelen arkadaşla gönderirim diyorlar ne zaman gelir bilemem ama diyor bide 😒
Gkces09 tazeannecik1 yani anlam veremiyorum bu kargoculara işin bu yani tek yapman eve teslim etmek bir de kapıya kadar gelip evde bulamadık diye kapıya not bırakıp gittikleri olmuştu ptt’nin çok sorumsuzlar
tazeannecik1 Olich Kıyafet ayakkabı vs. canım yurt dışından geliyor ama tam nerden onu bilmiyorum 🤷🏽♀️ Uygulaması var indiriyorsun arada bir güzel indirimler denk geliyor