Ayserdemce Elifgoktug1 amin büyün hamile arkadaşlar sorunsuz sağlıkla kucaklarına aldın bebeişlerini aöiin 😇
Elifgoktug1 Gzmysf1608 bende oğlum ve eşimi alicam gibi yanıma da oğlum bensiz durmuyor izin verirler umarım kafama takılıyor 😔
Guzucuk25 eminnee ALLAH aşkına istege bağlı olunca ne değişiklik yapıyorlarmış nerden alacaklarını şaşırmış millet
Elifgoktug1 Guzucuk25 bi fark yok ama özel istek olmus oluyor zorunlu ile ikisini ayrı tutuyorlar o yüzden.
ahilem Burcusahinnn muayene ücreti ne kadar bir de doğum ücreti nasıl acaba hangi hastaneydi tam olarak Bursa da . ben Bandırma da oturuyorum ama burda özel yerlerde 7 binlerde hep doğum ücreti çok fazla
Burcusahinnn ahilem Bursa hayat hastanesi. Muayene ücreti 165 tl. Doğum ücreti şuan 3.950 ama aralıktan sonra 4.700 olacak
yildizz13 Elifgoktug1 malesef öyle çok yüksek fiyatlar. 350 TL muayene ücreti ödüyorum ama ayda bir kere bazen ayda 2 3 kere gidiyorum vermiyorum.
Gamze_akgunn Saliha16 selam canım senin doğum ne zaman ben daha sormadım jimerdw olucak benimde ziya dorukta yapmıyormuydu
Saliha16 Gamze_akgunn doğumum ocakta olacak inşallah Ziya bey doruk jimer ve pembemavi de doğum yaptırıyo biz jimeri seçtik o yüzden. Kontrol içinde 150 TL veriyoruz.
Elifgoktug1 yildizz13 valla sonumuz hayrolsun ya böyle giderse 10 15 bin olur fiyatlar🙄🤦♀️ teşekkürler bilgi icin🌸🙏