Mom_25 Asenali ilgi… eşim üstüme titrer diye düşünmüştüm evet ilk günler öyleydi ama sinirleniyodum eee haliyle şimdi de alıştı artık 39 haftalık olduk şimdide çok ilgilensin istiyorum o yüzden yine sinirleniyorum bu hormonlar bizi dengesiz yaptı iyice 🤷🏻♀️
AlpAslanbabysmom Asenali kimse bana ödem, sırt ve bel ağrıları, birazcik ayakta durunca ayakların davul gibi olması, kabızlık ve hemoroid’ten bahsetmemisti…🤦🏼♀️
Gozdeonay AlpAslanbabysmom anca çocuk yap diye gaz veriyorlar anam kimse zorlukları demiyor simdi konsujcna ben eee tabi ana olmak kolay değil diyorlar lan dostmusunuz dusmanmi biraz hazirlayaydiniz hereeye 🤣🤣🤣
xayssx Asenali hep sola yatmak hayal kırıklığı 1 Diğeride son haftalarda aşşadaki baskıdan yürüyememek 😟🙃
Lavinyasnmz startown aynen öyle demek istediğim tam olarak bu bide canın bir şey isteyebilir bu sadece biz hamilelere özgü bir şey değil ki ben hamile olmadan önce daha çok aşeriyormuşum ama hiçbir zaman eşimi gecenin yarısı dışarıya almaya göndermedim.🤭🤭
Burcucukcuk 24 haftadan itibaren evden çalışırım 32 haftadan sonra da işte bile çalışırım diyordum. Evden çalışmayı bırak Eve bile gidemiyorum. Kanamalar , su azalması, şimdi de şeker. 1 ay heyet raporluyum erken doğum riski yüzünden yatıyorum sürekli 😭
Hilalergnn Asenali gece 4 de waffle istemiştim ama tadı nasıl geliyor ağzıma fakat uyandırmaya kıyamadım 😂
Ece003 Asenali hamilelik başlı başına hayal ettiğim gibi birşey değilmiş 😄 ben karnım şişecek sonra doğurucam diye hayal ediyordum ama kusmalar bayılmalar sancılar ağrılar mide yanması tüm herşeyi ile iğrenç bir hamilelik geçiriyorum 🤣🤣
Suzan-mustafa55 Asenali Ben ben böyle hayal etmemiştim resmen psikolojim bozuldu takıntılı oldum ama ben partiler yapacaktim her ay resim cekicektim dış çekimler falan ama öyle olmadı tam paranoyak oldum değil resim çekme adam gibi giyinmiyorum bile biliyorum bu benim pişmanligim olucak
Hafize3536 Mrv1007 ah ah bende tek hayalim hamilelikte karnım büyüsün gezicem tozucam göbeğimle bi dünya poz vericem diyordum ama 3 aylık oldu. Yataktan kalkamıyorum mide bulantısı tiksinme sık idrar kasık ağrıları kabızlık gaz allahım yardım etsin inşallah🙏🏻
alparslanin_annesi Bi elma çekti canım bizim orda manavlarda var dedi ordan almadı sonra manavlar kapanmışşş git ordan al dedim çünkü alalım yoksa buraya gelmek zorunda kalırsın dedmiştim yok illa manavlar dedi ağırıma gidecek laf etti alayımda gözüne sok vs. Dedi göndermedim almaya okadar tiksindim ki elmadan da sanki haram etmiş gibi hissettim e ağrıma da gidince neyse çiğ köfte de istemiştim o gün ama nasıl cekmis canim 😂 gitmiş kendine göre sipariş vermiş yiyemiyrcegimi bilmiyormusun dürümun içinde marul yok nar ekşisi yok çiğ köfte ve üzerinde koca domates var bir mega birde bana ikitane normal verdiydi onu da yedi benim yediğimi zaten yarısına kadar bile yiyemedim yine de kırmayım tartışmayın die sustum 😂 bunları aynı gün yaşıyorum Rabbım anlayışlı insaflı vicdanı olan adamlara denk getirsin bizi inşallah
bihosanne Asenali bende sürekli fotoğraf çekilicez dış çekimler yapıcaz filan diyordum ama sagolsun kocam hic olmadığı kadar karşı geliyor çok zoruma gidiyor ağlamak istiyorum. 30 haftaligim bi tane birlikte fotoğrafımız yok. Bak yine ağlayasım geldi
mrverdm Hamilelikte dünyaları aserecegimi sanırdım cok kilo alırım diyordum ama 7 haftalik oldum su bile icemiyorum simdiden 9 kilo verdim . Beni mental olarak çok yıprattı
merveyalcinkaya Asenali Çok güldüm buna affet beni söyleme şekli kendim okudum efekt mimik vererek ahahahah çocuğu sıkıştırdım gülerken içimde alabora oldu 😂😂😂
merveyalcinkaya Goncatrhn kızım benim içimde biri parande atıo sanki aynı haftalarımız valla bana yapmadığını bırakmadı uykusuz 4. Geve olucak gibi Allahım duy sesimi doğduğunda bari beni bi salsın uykusuz her gece olmayalım nokuur Rabbim amin 🙏🏻😂😂🙈🙈 benim karnım var ama çok değil sanki kusarcasına yemişimde pantolon sıkıo gibi bişi +6 kiloda sabit kaldım
merveyalcinkaya Bu arada bende aşerdim ayıptır söylemesi ama trileçe evin karşısında pastane var gittim oturduk eşimle tatlı geldi kaşık yok diye ağladım 😂😂😂😂 kaşğı nie geç getirdi die ağladım tatlıyı yiyip kendime gelince eşimle çok gülmüştük 😂😂 bi kerede iş yerinde hızlıca çiko krizi geldi dedim ben gidiyorum gitmem lazım dedim herkes soruyo nereye çikolata almaya acil meseleler var dedim herkes tabi bilio halimi çikolatamı yiyene kadar herkes beni rahat bırakmıştı sonra iyimisin die sormuşlardı şuan 20+5 haftalığız çok şükür absürt bişi şstemedi canım ama eminim çocuğum yediğim mandalinalardan dolayı turuncu bişi çıkıcak😂😂