mehmel54 Asenali ay bende hep hiç olmayan şeyleri aşeririm kocamda arar bulur diye düşünüyordum nerdee hep mevsiminde olan şeyleri istedi canım 😂😂 he birde hamilelikte hep gezecem prenses gibi olucam diye düşünüyordum gargamel gibi oldum valla 😂😂
Asenali mehmel54 kız aynı ben ayıcıklı pijamalarımı çıkarmıyorum üstümden 😂 o kadar vahim durumum bakıma zaman ayıracağıma uyurum diyorum 😂
HollyMolly Kilo almam ilk aylarda kilo veririm sandım ama olmadı:) Bol bol spor yaparım enerjik olurum dedim ama olmadı :) Cinsellik devam eder dedim ama düşük tehdidi sebebiyle olmadı :)
Minikkalp34 Hamileyim diye hiç iş yapmam sanmıştım rahat olurum diye düşünmüştüm ama hem işe gittim hem ev işi yapmaya devam ettim kocam normalde evde süpürge yapardı ve çamaşır asar toplardı eve robot süpürge ve kurutucu aldı benim işlerde azalma yok kocamın yükü azaldı ben hala yemek bulaşık uğraşıyorum 😅😅😅
mehmel54 Asenali uyku çok önemli valla öyle deme ya dün gece hiç uyuyamadım ondan sonra anladım uykunun önemini valla 😂😂
Limonveannesii Lavinyasnmz banada çok saçma geliyor vallahi çok sıkıntılı bir yerde oturuyorum dağın başındayız aşersem bile gece eşimi kaldırıp göndermem imkansız resmen üstelik bulunduğum yerde yemek sipariş edeceğim hiçbir yer de yok aşerdiğim şeyler de oldu ama 10 gün sonra yedim ve sonuçta yedim ha şimdi ha sonra bir şey fark etmiyor bence 🙄😂
Asenali mehmel54 karın büyüdükçe daha zor oluyo ya ben yüz üstü uyuyorum normalde çok zor alıştım yan yatmaya sol tarafım felç artık 😂
Aysenselvi SerraveAnnesii ya bende istemsiz bir şekilde çok hızlı gidiyorum 16 hafta 5 kilo aldım doktorum yavaş git doğumun zor olur dedi ama elimde değil ki
Suzanne Bende sizin gibi gece aşeririm diye düşünüyordum ama olmadı 20. Haftadayım daha hiç aşermedim
deletedmom27371 Asenali hemen göbeğim çıkar ve bol bol fotoğraf çekilirim diye düşünmüştüm. 16 haftalık olcam daha tık yok geceleri yemek yiyince hafif çıkıyor o kadar sabahta dümdüz 🙄
Seross10 deletedmom27371 25ten sonra çok hızlı çıkıyor benimde hiç yoktu sonra birden top gibi oluverdi önümde 😁
Emineekyl Aysenselvi dikkat et canım yemene sonraki haftalarda daha çok yemek istiyorsun çünkü bende ilk 4 ay yiyemedim pek fazla midem bulanıyordu ama şimdi 28 haftalık olduk o kadar çok şey canım istiyorki frenliyorum kendimi yoksa kilonun önü kesilmez bende bir şimdiden 8 kilo aldım:((
Gzm23 Asenali valla bfnde seninle aynı şeyi düşündüm 19 haftalığım bir kere aşerdim o da cacık onu da eşime yaptırdım 😂😂😂
merveyalcinkaya Asenali Çok güldüm buna affet beni söyleme şekli kendim okudum efekt mimik vererek ahahahah çocuğu sıkıştırdım gülerken içimde alabora oldu 😂😂😂
Asenali Gzm23 doktorlar bile sorun olmaz diyo ama insan korkuyo işte anne yüreği daha karnımızdayken kendimizden bile korumaya çalışıyoruz miniklerimizi 🥰
Gzm23 Asenali kesinlikle öyle canım doktor sorun yok dese de Annelik işte daha karnında iken onun için endişe duyuyoruz eşim birde göbekli uyurken sarılsa kolu belime gelse çok kızıyorum diyorum ötede uyu 😊😇