cennetinsusu Mide bulantısı doğumun yakın olduğunun habercisiymiş. Son haftalarda bulantısı başlayıp ne kadar sürede doğum yaptınız 😥
Espbulut cennetinsusu benim aşırı bulanıyor özellikle sabahları hatta iştahım kesildi diyebilirim ama ebeye sordum normal dedi Doğum belirtisinden bahsetmedi 😔
Hatice44 cennetinsusu midem çok bulanıyor ek olarak birde başım dönüyor 2 gündür bi hastaneye gidicem birazdan inş bişey yoktur yA 😔
tgcaty cennetinsusu bnde 36+4 oldum sabah özellkle bulantıyla kalkıyorum ama kusturacak şekilde degl ve karnım aşağı indi sertleşmesi de cok. son 10 gunum kaldı umarım dayanırız
cennetinsusu Espbulut Anladım canım bize de gebe okulunda doğumun yaklaştığının habercisi demişlerdi 😯 kaç haftalıksınız
cennetinsusu ZeykemKaya O zaman normal bu haftalarda evham yapmim yani dün gece başladı bende bugün yine oldu
cennetinsusu KemalFatosPolat Bulantı ve ishal doğumun yaklaştığının habercisi diye söylediler bize gebe okulunda canım. Kaç haftalıksın.
Poncikbitanne cennetinsusu ilk zamanlar hiç bulantı yaşamadım taki bu haftaya kadar 35+6 gerçekten doğru mu bu
cennetinsusu Poncikbitanne Benim bildiğim kadarıyla öyle canım bakalım. Belki hemen değilde 1-2 haftaya felan oluyordur yani bilmiyorum ki doktora sormak lazım
Nazanypc cennetinsusu bana da ozellikle aksamlari mide yanmasi oluyo. Cok kotu oluyorum midem bulaniyo 😑