Asya_2402 Slha bende de pıhtılaşma bozukluğu var hamilelikten önce de biliyordum önlem aldığım için düşük olmadı çok şükür 0,6 lık celaxane kullanıyorum aspirin bana da vermediler ama gerekli olsaydı verirdi doktorumuz kafaya takmaya gerek yok bence
Asya_2402 Slha ilk günden beri koldan vuruyoruz bacak acır dediler göbekten de hiç denemedim bebek orda diye 😊zaten 20. Haftadan sonra doktor göbekten vurma dedi
Slha Asya_2402 aynen benmde 20 haftadan sonra artik bacaga yada kola gec dedi hayrlisi insallh saglikla aliriz kucagimiza bebeklerimizi
Slha Selinismet gobegmden 19uncu hafta vurdugum ignelr hep kanama ve morarma yapmsti bnm karnim braz sert ondan galiba kolumdan hc morarma olmadi
Selinismet Sabaha karşı lekelenmem oldu doktora gittim Protestan verdi iğne falan yaptılar bebeğimi gördüm kıpır kıpırdı Allah’ıma bin şükür 🙏🏻 böyle kan sulandırıcı iğne kullananlarda bu tarz şeyler oluyormuş başına gelen var mı ?
YaseminKalkanTapnar Ben de göbekten vuruluyorum. Göbek deliğinin üstüne yumruğunu koy. Yumruğun dışından Sağ ve sola vur, Allahın izniyle bir skıntı yaşamazsın, ben 23 haftalığım, gebeliğin başından beri kullanıyorum.