incikinannesi Çok üzüldüm 🙏 Rabbim sizlere sağlık versin hepsi olur yeniden , miniginizi sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alın yolu bahtı açık ömrü uzun olsun 🧿❤ rica ederim ne demek fikir olabildiyse mutluluk duyarım, kapi susunu internetten görmüştüm sonra video izledim elimden böyle şeyler geliyor yaptim bende malzemeleri temin edip🙂 sonrasında aynı dekor ürünleri ile geri kalanları tamamladım, çok teşekkür ederim düşünceniz için 🥰❤ babaannemin 5 torunu var hepsi icin zamaninda ormustu zamani gelip evlenen torunlarina yaptiklarini veriyor bizde de cinsiyet belli olduktan sonra devam etti renk renk örmeye küçük büyük ördu evimizin yanında park var çıkarken giydirirsin kizim diyor, gözlerim görürken öreyim diyor🥰 ceyimizimde yemek patik çemberde fazla vardı yelek giyiyorum genelde bende, amin canim insallah hepimize tum aldiklarimizi yaptiklarimizi 🙏 Evet herkes öyle diyor kızlara göre bir çok şey var diye nasibimiz kizmis Rabbimin mucizesi, bize hep sordular kız mi erkek mi diye hep sağlık dedik şimdi kızımız Armin i bekliyoruz🥰