annesinin_beybisi kızlar normalde dün adet günümdü henüz kanamam olmadı her tuvalete gittigimde korkuyorum kan görücem diye 😐 adetine 2 gün varken ucuz testlerden yaptım hiçbir şey çıkmadı zaten gebeliğe dair belirtim de yok sadece bel ağrısı var o da zaten adette de olan birsey . öyle dertlenmek için yazmak istedim🙁
annesinin_beybisi annesinin_beybisi var mı benim gibi adeti 1 gün gecikenler ya da şu sıra regli olucak olanlar belirtileriniz neler
Simay789 annesinin_beybisi Stres de çok etkiliyor eğer ki devamlı oldu mu olacak mı diye kendini datladiysan onunda çok etkisi olur gecikmesinde
Cns22 annesinin_beybisi evet canim benim de dündü gecikti kasik agrisi 5 gundir var ama benimde dun yaptigim test negatif cikti
Adensu_ annesinin_beybisi benim reglim yarin, 3 gun once kan testi yaptim 0.1 cikti malesef.. ama hala belirtilerim var ve icimden bi ses hamileyim diyor.. hayirlisi olsun bakalim uzulmek yok aylar bitmedi her ay yeni bir umut🥰😊🤲🏼
annesinin_beybisi Simay789 aslında bu ay pek düşünmedim oldu mu diye çünkü çok hastaydım ağır grip gecirdim 1 aydan fazla sürdü bu yüzden eşime geçer diye afedersin fazla birlikte olmadik 2 en fazla 3 ama rabbim verirse 1 damladan bile olur insan yine de umutlanıyor
Simay789 annesinin_beybisi peki hastalanınca antibiyotik gibi haplar kullandın mi onlarda geciktirir çünkü
annesinin_beybisi Simay789 hayır kullanmadım bitki çayları falan ictim öksürük hapı kullandim ama onun geciktirecegini zannetmem ben zaten gecikme oldugnu düşünüyorum ama gecikme olmasını istemiyorum keşke hamile olsam
Simay789 annesinin_beybisi 4 sene boyunca tedavi gördüm test başında çok ağladığımi bilirim evime bişey almazken iğne ilaca dünyaları döktüm şükür 8 aylık hamileyim her bekleyişin sonu güzeldir sabır et 🙏
annesinin_beybisi Cns22 offf ya benim de cuma günü yaptığım test negatif cıktı karnım agrıdıkca korkuyorum adet olucam diye
annesinin_beybisi Simay789 yaa çok zor süreçler bizim de 4.5 sene oldu dediğin gibi iğne ilaç çok uğraştık olmadı tüp bebek kaldı sadece keşke hiç tüp bebekle uğraşmadan olsa inan sabır kalmıyor zaten biliyosundur
Simay789 annesinin_beybisi Peki sorun kimde özel olmazsa çok tedavi sürecinden geçtim yardımcı olabilirim belki
Ssgndz 7 gün geciktim canım dün regl oldum, bebeğim 4 aylık cok korktum hamileyim diye hatta 2.gün erken gebelik testi yaptım negatif cıkmıstı hiçte regl belirtim yoktu. Ama insallah Allah gönlüne göre verir🙏🏻🌸
muge1661 annesinin_beybisi canım benim adetime 1 gün kala ve adet günü hep adet olcakmışım gibi ağrılarım vardı. Bide üstüne açık kahvemsi akıntı olunca dedim tamam olcam herhalde ama olmadım, ama adetim ne zaman 1-2 gün geçti ağrılarım kesildi ozaman testte de çıktı hamileliğim. İnşallah seninde öyle olur canım🤲🏻
Hennagranfx annesinin_beybisi benimde adet günüme yakın bi kaç gün öncesinden kasik agrilarim başlamışti göğüslerim sizliyordu. Aynı şekilde kan görmekten korkuyordum tam adetimin gününde akşama doğru erken gebelik yaptım ikiside asiri kırmızı cikmisti . Bence erken gebelik yapsan çıkar kesinlikle . Hayırlısı olsun hakkında insallah vardır gebelik sende çok mutlu haberini alır ve paylaşırsın bizlerle umarım 🙏🏻 Allahim hayırlı zamanda versin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun insallah🙏🏻❤️
annesinin_beybisi muge1661 ayyy inşallah canım pazar günü regl günümdü cuma test yaptım negatif sence hâlâ umut var mı
annesinin_beybisi Simay789 sorun bende pcos var bende buna rağmen yumurtlama catlama oluyor ama döllenme olmuyor