Bsrahb 505050 az önce arkadaşlarım iLe bu muhabbet geçti ben neden aşermiyorum diye😂27 haftalık olduk canım hiçbişi istemiyor ama bi dünya kiloda aldım bari bişi İstemi’nde keyfini çıkararak yiyim 😂
Ceress 505050 bende yalnızım sanıyordum :) 14 haftalık olduk bizde hiç canım özellikle şunu çekti diyemedim henüz ilerleyen zamanda olur mu merak ediyorum :)
OZLEM_2576 Doğuma birkaç gün kaldı. Asermedim maalesef. Çok merak ederdim ne isteyecek canım diye. 😃 Nasip olmadı.
Yagmur34 505050 bende hem cok zayıfım hemde cok boğazlı biri değilim ama şimdi hamilelikten dolayı doymak bilmiyorum 😊😊😊😊
Carriebradshow 505050 bende 15+3 oldum hiç aşermedim. Hamile kaldığımdan beri tatlıdan nefret eder oldum. Tuzlulardan da canımın istediği aşerme diyeceğim hiç bişey olmadı :)
Selcans 505050 39+1 deyim ne aserdim ne midem bulandi, esim doktoruma ilk zamanlar surekli hic hamilelik belirtisi yok diyordu 😅😅 aslinda eskisi gibi olmadigi icin asermiyoruz belki de direk, su an her mevsim çoğu ürün rahatlikla bulunuyor 😊