Sibel1990 Merhaba şeker yüklemesini nasıl ve nerede yaptırabilirim yani eczaneden alıp devlette yaptıran var doktorum burda yaptırırsın dedi aöa özel pahalı olur mu ?
Durunbigeldim Sibel1990 özelde yaptırmıştım kantinden içeceği aldım 5 10 lira bişeydi. Hastanede ayrıyeten 130 tl aldı pis soyguncular devlette yapar sadece içeceği alırsın sanırım
Selin12- Sibel1990 canım ben devlette yaptırdım gidip ilacı ecza eczaneden aldım 10 tl ye o kadar başka ucret ödemedim
Sibel1990 Happy_001 yani gidip almaya gerek yok değil mi ? Peki kadın doğuma alıyorsunuz dimi randevu
Mom38247 Durunbigeldim seker mi yukluyolar. ben konuya cok vakif degilim yeni hamileyim ama bir doktorun siddetle karsi ciktigini izlemistim
Selin12- Mom38247 canım şeker yüklemesi dediği benim içtiğim çilek maden suyu gibiydi 50 mg lik yaptırdım doktorun dediği bir dilim baklava bir paket çikolata ya es değermiş
Sibel1990 Selin12- peki eczaneye gidip şeker yüklemesi için ilaç öı diyorsunuz ? İçmeden öncede devlete gittiniz orda içtiniz kadın doğuma randevu aldınız dimi ?
Selin12- Sibel1990 canım ilk önce kadın doğuma gidiyorsun oradan seni yönlendiriyor ben eczaneye gidip ilacın ismini söyledim o şekilde aldım canım benim ki sadece tokluk şekerim e bakildi ilacı içtikten 1 saat sonra kan alindi
Selin12- Sibel1990 canım her hastane vermiyor benim gittiğim ilacı vermedi kendim aldım 10 tl bir şey değil yani ama doktorun karar vermesi lazım 50 mg 75 mg ve 100 mg var hangisinin olacağını doktorun karar veriyor
Happy_001 Sibel1990 normal kadın dogum senı yonlendiriyor ertesi gun ıcın gidiyorsun kan veriyorsun glikoz verıyor lar okdar