Sevgiliiiii Ay böyle bi halsizlik bi yorgunluk bi uykusuzluk allahim ölücem sanki dogursam da hayırlısıyla şu ustumdekiler gitse bi sizde boylemisiniz karnim ilk hamileligime gore daha büyük cok ağir geliyor
Clkha Sevgiliiiii Benim ilk gebelik 30 dayım bnde . İştahsızlık kalca ve genel ağrılar oluyo. Yemeklerden tiksindim zorla yemeye çalışıyorum o da olmuo napıcam bilmıorum
mehmel54 Sevgiliiiii 34+2yim önceki uykusuzluklarımı bir şey sanıyordum uyuyamıyorum diye yakınıp duruyordum dün aşırı yorulmama rağmen gözüme uyku girmedi karnımın ağrısı mide bulantım ve şık idrara çıkma da cabası şuan halâ daha uykusuzum başım çatlıyor umarım sürekli böyle olmaz nasıl dayanacağım bilmiyorum birde benim ilk hamileliğim çok zorlanıyorum 😞
Ruzgarperisi Sevgiliiiii aynen bende 30+1 hamileyim. Çok halsiz oluyorum sabahlari. Enerjim yok hiç bişeye.sanki günlerce bı ton iş yapmışım gibi..karnim o kadarda büyük değil ama tansiyonum falan düşüyor.goz kararması falan oluyor bende de
_yagmurcuum_ 37+6 sabaha karşı 3 veya 4 de uyanmayı normal kabul ediyorum o saate kadar uykum kaçmazsa kendimi şanslı hissediyorum 😂😂😂
Derya2867 31+2 uykusuzluk sık idrara çıkma zırt bırt acıkma bel ve çatı kemiği ağrısı ne zaman gelecek bu bebe 😕