Deniz2961 Kızlar merhaba genelde kesiyorlar 6 ayda bir kesmeyen bnka var mı biriikim için elime ne geçerse yatırmak istyrm.ama kestikten snra bana bı faydası olmuyor
Selin12- Deniz2961 canım vadesiz hesapta kesiyorlar ben kullanıyorum kartı da var isbankasi sadece kredi kartında kesiyorlar o da kart aidatı almayan kredisi kartı da var canım
Heather Deniz2961 kredi kartı soruyorsanız akbank free kart kart aidatsız ürünü akbankın. Bildiğim kadarıyla her bankanın aidatsız bir kart seçeneği var. Onda da taksit sayısı az, aidatlılara göre avantajı az oluyor.
Dogaaaa Deniz2961 finansmanı enpara kesinlikle tavsiye. 10 yıldır kullanıyorum ne kart aidatı ne hesap işletim ücreti kesmiyor
eceturan Kredi karti aidati odemek istemiyorsan otomatik odeme talimati vermen gerekiyor. O zaman aidat almiyor banka.
Yayamazbebek Enpara var kart aidat hesap işletim ücreti vs hiçbirşey yok . Finansbankin Bankası internetten başvuru yaparsaniz evinize gelip Size kendileri hesap açıyor ücretsiz
Deletedmom62627 Kredi kartına kesiliyor lakin hesap kartları aidat almayı bırakalı seneler oldu. Ben yapıkredi, garanti, ziraat kullanıyorum hepsi hesap kartı asla aidat kesmiyorlar
Rabia123 En para kullanıyorum çok memnunum her ay 3 tane harcamani peşin aldığın biseyi vade farkı ödemeden 6/9 bolebiliyorsun. Diğer aiadatsiz kartlarda böyle bişey yok. Enpara her yönden güzel biz memnunuz yani 😊