Ayse476 Başından beri düşük riskim var. Kese etrafında kanama alanı vardı, aktif olarak kanamam sürdü 1 haftadan fazla be bel ağrım var. Düşük riski ne zamandan sonraa azalıyor. Kaç haftadan sonra risk kalkar
Meri3220 Ayse476 12.haftadan sonra risk azalmaya başlıyor canım geçen hafta doktorum bana öyle dedi ama ona rağmen hala normal hayatıma dönemedim
Elifgoktug1 Ayse476 benimde bu şekildeydi 15 haftaya kadar progestan kullandim 15. Haftadan sonra baya rahatladik ama hala ufak ufak sancilarim oluyor dikkat ediyorum kendimi çok yormuyorum ağır iş yapmıyorum mümkün olduğunca
Carriebradshow Ayse476 benimde başlarda hiç sıkıntı yoktu. 13. Haftada kanamalar ve lekelenmeler başladı. Düşük riskim var. 15. Haftadayım hala devam ediyor kese etrafında kanama alanı oluşmuş 😔 yani riskin geçeceği belirli bir hafta yok sanırım hep dikkatli olmak lazım. 12. Haftadan sonra rahat olur derler genelde. Bende tam tersi oldu. 20. Haftadan sonra inşallah risk geçer diye umuyorum.
Ayse476 Meri3220 benimde hala adet olacakmılım gibi karnım ağrıyor :( Elifgoktug1 hem bel ağrım hem de her an adet olacakmış gibi ağrım geçemedi 12 haftalık olduk
Elifgoktug1 Ayse476 sen yorma kendini uzan yinede . Bizde 22+6 olduk ama hala ufak ufak sancılarım var gecmiyor karnım kasiliyor ara ara magnezyum işte doktorundan sancilari baya hafifletir tavsiye ederim. İnşallah sağ salim kavuşuruz 12 li haftalarda yoğun bir ağrı bende de vardı 15 ten sonra birazcık rahatladik diyebilirim
Meri3220 Ayse476 doktorunla Bi iletişime geç canım sen istersen benimda sancı oluyor bazen ama gelip geçici anlık oluyor dikkat etmek lazım çok da stres yapma artmasın bebek de sende üzülme
Babydream Ayse476 5. Haftadan beri düşük riskim var şuan 10. Haftadayım sabahta kahverengi bi kanamam oldu ağrım sancım yok çok şükür 🙏🏻 Kesenin yanında kanama alanı var küçülmüyor bebek büyüdükçe kanamada büyüyor progestan kullanyorum pruloton iğne vuruldum 2 kere. Hep yatıyorum zaten bi işte yapmıyorum akşam 5de randevum var inşallah bişey yoktur 🙏🏻 Sorunsuz kanamasız geçen gebelikler çok şanslılar 🙏🏻
Sevgibirkan Ayse476 açıkcası benım 10+4te olmuştu kanamam hastaneye gıttıgımde doktor kese etrafında kanama gordu progestan verdi alttan ama ben kullanamadım sonra yine şiddetli kanamam oldu doktor hastanede yatırdı 1gun sonracıktık evde dınlendim progestan ve igne kullandım şimdi 20.haftamdayım18haftamda kontrele gıtmiştim azalmış demişti igne yı ve progestanı bu hafta itibariyle bırak demişti son iğnemi yaptırdım bnde aralık 17de randevum var inşallah bi sorun yoktur yanı bu kanama alanı hemen gecen bişe degil dinlen sakın agır kaldırma