GgKk654 Sakaryada olup Reyhan Kaplan Hafızoğluna giden var mı? Ona gitmeyi düşünüyorum. Ücretleri hakkında da bilgisi olan var mı
Seyma_ck GgKk654 adatıpta çalışırken bir kere muayene oldum çok ilgili ve rahatlatan bir doktor ama şu an özel muayenehane açtı ve 250 TL diye biliyorum ücretler o da zam gelmediyse medarda bile 215 TL olmuş ücretler😕
Ikos_54 Beyhekimde Sevilay bozkurt ve gultenn demirsoy var onlarida çok methediyolar bende Gülten gittim birkez memnun kaldım.
Ikos_54 Devlete gidiyorum ozele okadar para vermeye gerek yok gayet iyi doktorları var tavsiye ederim.
CNN-b Beyhekim Orhan Solakoğlu şiddetle tavsiye ediyorum hem çok fazla ilgili hemde bi o kadar stressiz bi süreç geçirmek istiyorsanız başka doktor cidden aramayın 😌 ücreti 200 lira bu arada
gunes1234 Hem gülten demirsoya gittim hem de erdal çile adatıpa da gittim ama hiç biri devlette ki emin levent Aksoy gibi değil doktor çok iyi tavsiye ederim
FilizGenc-54 Arkadaşlar Sevgi polikliniğine gidin Turgay şener süper bı Dr ve 140 TL haftalık kontrollerde ücretsiz