BusraTass Kızlar birşey sorcam, genelde özel hastanelerde doğum paketleri oluyor. Fakat ben sadece doğum yapmak istiyorum, hastaneler yinede o şekilde alıyorlarmı? Yoksa öncesinde mutlaka gitmiş olmam mı gerekiyor ya da paket olarak almış olmam mı gerekiyor
mom8327 BusraTass soruyu tam anlayamadım ama benim gittiğim hastanede doğum paketi var fakat ben 4.ayımda taşındığım için buraya paketten yararlanamadım daha doğrusu sizin için avantajlı olmaz dedi hastane ama kontrollerim orda yapılıyor. Paket ekonomik açıdan biraz daha karlı oluyor.
ttugceymenn BusraTass Hayır illa doğum paketi almanıza gerek yok ama sadece doğum için kabul ederler mi bilmiyorum genelde takipli hasta istiyorlar. Doğum yapacağınız hastaneye sorsanız daha sağlıklı olur
Clementinee BusraTass Doğum paketini gebeliğin başından veri karar verdiğin doktordan alıyorsun herşey içinde oluyor muayene detaylı ultrason 2 3 4 taramalar tahliller. Sonradan alırsan eğer ayın ileriyse senin için avantajlı olmaz bence paket alma canım. Sadece doğum ücretini öğrenip onu ödeyebilirsin
Grey BusraTass benim gittğim hastane de doğum paketi var almasan da istediğin zaman gidip doğum yapabilirsin tabi o gün hangi doktor müsaitse o gelir