Ozge343 Doğum yapalı 5. günüm sezeryanliyim ilk günl sütüm gelmedi emzirdim ama yara oldu şuan ağlayarak zorla emziriyorum canım çok yanıyor göğüslerim şişti neyapmam lazım dayanamıyorum çok kötüyüm sütümü nasil cikarabilirm bebek emerken ölüyorum çok kötü
UmayGul Ozge343 bir krem oneriyim lanomast fiyati uygun ve cok ise yariyor. Yara olunca pompayla degil elle sagip biraz rahatlatmistim sonra kremleyip wee baby nin silikon gogus ucu koruyucusuyla kapatmistim bebek uyanana kadar. Bebek uyaninca hangi gogsumu daha iyi hissediyorsam silip onu emziriyordum diger gogsu dinlendiriyordum oyle oyle gecti bi kac gune sukur🙏
Eylulgelini Ozge343 kendim denemedim ama etraftan duydum tahinin üstündeki yağı gögsüne sür iyi geliyormus
Mery103 @Ozge343 Canım zeytinyağını sür bana kremler iyi gelmemişti sadece zeytinyağı iyi geldi bı dene bence ilk acısını hafifletiyor sonra da geçiyor
Ozge343 UmayGul Ben çok zor emziriyorum cnm resmen canımı aliyolar sanki emerken ve göğsüm taş gibi oldu çok ağrıyor emzirmeye korkuyorum resmen
UmayGul Ozge343 benimde oyleydi biri kaniyordu hatta🥺 eczaci silikon ucla emzirebilirsin demisti bir denedim plastik olunca kiyamadim hemen cektim