CanerSevdaKervanlar Dünden beri sırtım da çok fazla ağrı var uyuyamıyorum ayakta bile durmak istemiyorum kemiklerim kırılmuşta birbirine girmiş gibi eşime biraz belime gelmicek şekilde masaj yaptırdım internette de masajın zrarlı oldugu yazıyo acaba bilgisi olan varmı ne gibi bi zararı var?
Canann18 CanerSevdaKervanlar ilerleyen haftalarda sirt agrisinin normal oldugunu soyluyolar durusunu diklestir falan yaziyor bende 7+3 gunlugum 2 gun once sirt agris basladi bendede ama nedenini bilmiyorum dusuk belirtisi diye okudum bi yerde ama orda 15 20 dk bir agri girerse diye yaziyor insallah biseyimiz yoktur
CanerSevdaKervanlar Canann18 bende düşük tehlikesi vardı gecen gafta doktorum kanamanın yok denecek kadar azaldıgını söyledi
Canann18 CanerSevdaKervanlar canim allah yardimcin olsun insallah oyle birsey olmaz surekli yatiyosan belki ondandir ben surekli yatiyorum ona bagliyorum artik aklina kotu seyler getirme kanaman yoksada hic korkma
CanerSevdaKervanlar Canann18 yok allah korusun ona baglamıyorum son gittiğimde doktorum ıcımı rahatlatmıstı bende yatmaktan dıye dusunuyorum ama piskolojim bozuldu şu ağrılar yüzündne kendimi yatalak hasta gibi hissediyorum biraz fasla ayakta kalıncada ağrı yapıyo
CanerSevdaKervanlar Edaaaaa bilmiyorum internette öyle okudum ama başka türlüsü de iyi gelmiyo ağrıların olursa parol iç demişti doktorum maalesf aksam ıctım oda ıyı gelemdı masaj yapınca o anlık iyi geliyo bi bes 10 dkka sonra yine ağrıyo😒